TRAMP I ABDULASIS I EL SISI SE ZAKLINJU NA SVETLEĆEM GLOBUSU : Internet eksplodirao kad se pojavio ovaj snimak – VIDEO!

jezivo

Foto: Printscreen

Fotografija iz Rijada na kojoj američki i egipatski predsednik u društvu kralja Saudijske Arabije drže ruke na sjajnoj kugli zbunio je internet i izazvao lavinu komentara

Svetski lideri na slici stoje položenih ruku na minijaturnoj planeti na manifestaciji povodom otvaranja novog Globalnog centra za borbu protiv ekstremističkih ideologija.

[adsenseyu5]

Kompleks je izgrađen kao štab Saudijske Arabije za suzbijanje poruka ekstremista sa više od 200 analitičara podataka koji prate i analiziriju onlajn aktivnosti u realnom vremenu.

Lokalni mediji izvestili su kako su lideri “postavili svoje ruke na globus” čime je i zvanično aktiviran rad centra i pokrenut video dobrodošlice.

Pod MOREM pronađeni ostaci PRASTARIH civilizacija! – VIDEO

Ipak, u ironičnom obrtu, fotografija nastala tom prilikom brzo je dobila i svoja internet tumačenja, a neki su je uporedili sa Hidrom, zločinačkom organizacijom sklonom svetskoj dominaciji Marvelovog univerzuma.

I ovo nije prvi put da se povlače paralele između Trampove administracije i Hidre.

[adsenseyu1]

“Holivud riporter” je u aprilu izvestio kako je stranica “hail-hydra.com” neobjašnjeno preusmerena na profil predsednika Trampa na sajtu Bele kuće.

Kako je kuglaa zaživela na Tviteru, počele su i različite diskusije da li je u pitanju sila dobra ili zla.

– Izgleda će Tramp srušiti Iluminate iznutra – jedan je od komentara.

[adsenseyu1]

Jedan od tviteraša uporedio je čitav događaj i sa jednom epizodom Zvezdanih staza iz 1968., u kojoj telo kapetana Kirka kontroliše telepatski vanzemaljac u kugli.

Naučnici zaprepašćeni: Trezor sudnjeg dana propušta vodu! – VIDEO

(Skandalozno.rs, Izvor: Informer.rs/Blic.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "TRAMP I ABDULASIS I EL SISI SE ZAKLINJU NA SVETLEĆEM GLOBUSU : Internet eksplodirao kad se pojavio ovaj snimak – VIDEO!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.