Tramp i Makron se RUKOVALI toliko snažno da je sigurno zabolelo – FOTO, VIDEO

Susret

Donald Tramp i Emanuel Makron – foto: Tanjug/AP

Snažno rukovanje predsednika SAD i Francuske Donalda Trampa i Emanuela Makrona na samitu Grupe industrijski najrazvijenijih zemalja G7 u Kanadi ponovo je predmet raznih komentara, a mnogi to smatraju “simbolom napetosti” na samitu.

Fotografije posle bilateralnog sastanka Tramp-Makron pokazuju crvenu šaku američkog predsednika posle rukovanja s francuskim kolegom, dok su se mnogi Francuzi na društvenim mrežama šalili pitanjem ko bi pobedio u obaranju ruke.

Frans pres je ocenio da to snažno rukovanje predstavlja simbol tenzija između SAD s jedne strane i s druge strane Francuske, ali i drugih zemalja G7, koju čine Kanada, Nemačka, Velika Britanija, Italija i Japan o pitanjima trgovine, Irana, ekologije i Rusije.

https://twitter.com/BBCWorld/status/1005720369666420736?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fplaneta%2F3065699%2Frukovanje-lidera-o-kome-bruji-svet-tramp-i-makron-se-pozdravili-toliko-snazno-da-je-sigurno-zabolelo-foto-video

Govor tela Makrona i Trampa postao je predmet interesovanja medija i fotografa od njihovog prvog susreta.

Tokom Makronove posete SAD, mediji su zapazili konstantno dodirivanje dvojice predsednika, koji su se grlili, rukovali, a Tramp je čak skidao trunke i perut s Makronovog sakoa.

Prvi sastanak 2017. godine u Briselu izazvao je medijsku pažnju zbog jakog rukovanja koje je trajalo neuobičajeno dugo.

Makron je jednom prilikom rekao da rukovanje s Trampom “nije uopšte naivna stvar, jer predstavlja trenutak istine”.

(Skandalozno.rs, Izvor: Beta)

Budite prvi sa komentarom na članku "Tramp i Makron se RUKOVALI toliko snažno da je sigurno zabolelo – FOTO, VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.