Trojica izbeglica naoružani “velikim nožem” i biber sprejom napali holandsku novinarsku ekipu! – VIDEO

Printscreen

Trojica izbeglica naoružani “velikim nožem” i biber sprejom napali su holandsku novinarsku ekipu koja je snimala dokumentarni film u izbegličkom kampu u francuskoj luci Kale.

Snimateljka Maike Engels i njen kolega Teun Veten radili su na dokumentarcu “Kale: Dobrodošli u džunglu“, kada su Vetena napala i gurnula u šator trojica mladića koji su pokušali da mu otmu kameru.

Engels je nastavila snimanje, čak i dok je pokušavala da se odbrani od napadača, a jednog koji joj se približio s nožem, uspela je da udari nogom, pre nego što su svu trojicu uspeli da oteraju drugi migranti koji su ih gađali kamenicama.

Snimak napada koji se dogodio u subotu, u trajanju od 41 sekunde, Engels je postavila na JuTjub, uz tekst da su nju i kolegu napala “trojica izbeglica naoružana biber sprejem i velikim nožem”.

[adsenseyu1]

“Srećom ništa se nije dogodilo i nekoliko drugih migranata iz kampa u Kaleu priskočilo nam je u pomoć”, dodala je Engels.

Holandska snimateljka je za jedan britanski list rekla da na dokumentarcu rade od septembra i da im je cilj bio da pokažu kompleksnost problema imigracije.

(Kurir)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Trojica izbeglica naoružani “velikim nožem” i biber sprejom napali holandsku novinarsku ekipu! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.