Tvrdi da mu je Bog naredio: Zario nož u stomak predsedničkom kandidatu usred mitinga – VIDEO

Napadač i žrtva

Napadač i žrtva – foto: AP, Twitter/@FlavioBolsonaro

Napadač Adelio Bišpo de Oliveira (40) tvrdi da je zario nož u stomak vodećem brazilskom predsedničkom kandidatu Žairu Bolsonara po božanskom nalogu.

Lokalni mediji prenose da je Oliveira rekao da mu je Bog poručio da napadne Žaira Bolsonara, ali odmah dodaju da je napadač na brazilskog predsedničkog kandidata od ranije poznat policiji baš zbog krivičnog dela nanošenja teških telesnih povreda.

Oliveira je napao Bolsonara usred predizbornog mitinga u Žuizu de Fjori, mestu na jugoistoku Brazila, oko 200 km od Rija de Žaneira, a prva vest je bila da je političar lakše povređen. Međutim, njegov sin Flavio ubrzo je objasnio na Tviteru da mu je otac umalo preminuo od posledica ranjavanja.

“Nažalost, bilo je ozbiljnije nego što smo mislili. Ubod je zahvatio deo jetre, pluća i creva. Izgubio je dosta krvi i umalo je preminuo. Čini se da mu je stanje sada stabilno. Molim vas, molite se”, napisao je on.

Inače, Bolsonaro je trenuto drugi na listi predsedničkih kandidata i njegovo ime je odmah ispod Luiša Injasija Lule da Silve, bivšeg predsednika Brazila, kome je zabranjeno da nastavi kandidaturu zbog otvorene istrage povodom korupcije.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Nossa Politica)

Budite prvi sa komentarom na članku "Tvrdi da mu je Bog naredio: Zario nož u stomak predsedničkom kandidatu usred mitinga – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.