Ubistvo uživo na Fejsbuku: Radio voditelj i producent ubijeni tokom emisije, haos kad su napadači upali (VIDEO)

Foto: Facebook/Luis Manuel Medina

Kada su ubice ušle u sobu Medina ih je pogledao ali se nije pomerio

Radio DJ i voditelj ubijen je uživo dok je čitao vesti tokom lajvstrima na Fejsbuku u Dominikanskoj Republici.

[adsenseyu5]

Luis Manuel Medina ubijen je usred svoje emisije “Vruć milenijum” u utorak. Njegov producent Lav Meartines koje je ujedno i direktor radio stanice takođe je nastradao. Oni su emitovali program, kada su nepoznati ljudi ušli i počeli da pucaju, prenosi Dejli Mejl.

Medina je prenosio svoju emisiju uživo putem društvenih mreža, koristeći lajvstrim na Fejsbuku. U pozadini se neposredno pre ubistva mogao čuti ženski glas koji viče “pucnjava, pucnjava”. Kada su ubice ušle u sobu Medina ih je pogledao ali se nije pomerio.

Sekretarica stanice Dajaba Garsija takođe je povređena u napadu i odvedena je u bolnicu gde je hitno operisana. Napad se dogodio u San Pedru de Makorisu, gde se stanica nalazi unutar tržnog centra.

[adsenseyu1]

Policija je uhapsila trojicu, ali nije optužila nikoga. Motiv napada nije poznat. Tužilac se nada da će operisana sekretarica moći da identifikuje napadače.

Medina je oženjen i pretpostavlja se da ima i ćerku. Na Fejsbuku su odata priznanja gospodinu Medini i Martinesu.

Pogledajte video:

(Skandalozno.rs, Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ubistvo uživo na Fejsbuku: Radio voditelj i producent ubijeni tokom emisije, haos kad su napadači upali (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.