UPOZORENJE MIROSLAVA LAZANSKOG: Brine me mogućnost da se Rusija i SAD sukobe u Siriji

komentator

Foto: Medija Centar Beograd

Vojni analitičar Miroslav Lazanski izjavio je danas u Jutarnjem programu “Hepi TV” da ga veoma brine mogućnost da se Rusija i SAD sukobe u Siriji.

On je podsetio na saopštenje Generalštaba Vojske Ruske Federacije da je u južnu zonu deeskalacije u Siriji dostavljeno 20 tona hlora sa ciljem da se upotrebi protiv civila koji tamo žive.

Sve se to dešava posle uspeha sirijske vojske u Istočnoj Guti i može predstavljati povod za američku pomoć teroristima, pogotovo posle pretnji Niki Hejli, izjavio je Lazanski.

Vojni analitičar je podsetio i na saopštenja ruskih zvaničnika da se američki brodovi grupišu u Mediteru, Crvenom moru i Persijskom zalivu.

– Ako počnu da gađaju sirijsku vojsku, Rusi će morati da odgovore i eto sukoba između Rusije i SAD – izjavio je zabrinuto Lazanski.

On je pričao i o svojim iskustvima iz Sirije, rekavši da su na putevima veoma česte barikade (“checkpoint”).

PUTINOVA JASNA I GLASNA PORUKA: Amerika će slomiti zube zbog vojske Kosova!

– Prođeš 6,7 “čekpointa” i samo po zastavi vidiš ko je ko i prvo ti gurnu kalašnjikov u auto, pa posle gledaju ko si – opisao je situaciju u Siriji Lazanski.

(Skandalozno.rs/Izvor: TV Happy)

Budite prvi sa komentarom na članku "UPOZORENJE MIROSLAVA LAZANSKOG: Brine me mogućnost da se Rusija i SAD sukobe u Siriji"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.