Veliko srce nemačkog ovčara: Spasao porodicu štiteći ih svojim telom od metaka! – VIDEO

Heroj

Nemački ovčar iz Atlante po imenu Noa, postao je simbol ljubavi i odanosti kakva se veoma retko viđa. Naime, on je zaštitio svoje vlasnike sopstvenim telom od smrtonosnih metaka i primio ih umesto njih.

Nakon što su se začuli pucnji, a meci poleteli prema automobilu napadnute porodice, pas je instinktivno reagovao i pohrlio da zaštiti najmilije, ali je, na žalost, u svoj svojoj dobroti izgubio život – prenosi LifeWithDogs.

Herojstvo ovog psa nije su zaustavilo ni kada su ga meci pogodili – on je izleteo iz kola kroz razbijen prozor na suvozačkim vratima i počeo da juri automobil napadača, ali je vrlo brzo, za samo nekoliko sekundi, podlegao povredama i uginuo.

“Ovo je zaista tužna priča za celu porodicu. Ja sam veliki ljubitelj životinja i verujem da je ovo nešto najgore što vam se može desiti dan posle proslave Dana zahvalnosti” – rekao je Gregori Lajon, policajac koji je izašao na uviđaj i dodao:

“Jednostavno, srce vam se slama zbog ovog psa” – zaključio je Lajon.

https://www.youtube.com/watch?v=dMI_RhEqyZY

(Stil)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Veliko srce nemačkog ovčara: Spasao porodicu štiteći ih svojim telom od metaka! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.