Vozač kamiona zakočio u poslednji čas: Još je u šoku posle užasa koji je video! – FOTO

Sreća u nesreći

foto: AP

Vozač kamiona F.L. uspeo je da zakoči u pravom trenutku kada se urušio deo mosta u Đenovi. Time je izbegao da padne u ponor sa visine od 45 metara, a sada je opisao je kako je auto-put “nestao” ispred njega.

37-godišnji otac vraćao se duž Morandijevog mosta posle runde isporuka namirnica, kada se ispred njegovih očiju raspao 650 metara dugački deo.

“Video sam put koji se srušio, sa svim automobilima koje sam tada imao ispred mene”, rekao je on spasilacima nakon užasnog incidenta u kojem je poginulo najmanje 40 ljudi.

Svedok tragedije u Đenovi čudom preživeo: Odleteo sam i…

foto: EPA

Njegov zeleni kamion dospeo je u sve svetske medije, a i danas se video na vijaduktu, ostavljen na istom mestu gde ga je zaustavio kočnicama, nakon čega je iskočio iz svoje kabine i sklonio na sigurno.

Vozač se i dalje nalazi u stanju šoka, ali nije povređen”, rekao je Đovani D’Alesandro, direktor supermarketa čiju je robu raznosio.

foto: EPA

Dodao je da nije i dalje spreman da daje intervjue, ali da je razgovarao sa vlasnikom kamiona, kojim je i prevozio namirnice.

Neverovatna priča vozača dospela je u prvi plan nakon tragedije u Đenovi, kada su fotografije njegovog zelenog kamiona dale pravi uvid koliko je bilo opasno na mostu. Drugi svedoci su rekli da je most srušio kao kula od karata.

Podsetimo, vijadukt Morandi, na delu auto-puta A10, urušio se usled jake oluje praćene grmljavinom, a svedoci tvrde da se urušio usled udara groma.

Nadvožnjak se iznenada urušio usled čega su desetine vozila propale kroz pukotine, 50 metara ispod nivoa puta.

Velika tragedija u Đenovi: Snimak iz vazduha pokazuje razmere katastrofe! – VIDEO

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Il sole24ore.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Vozač kamiona zakočio u poslednji čas: Još je u šoku posle užasa koji je video! – FOTO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.