Za informaciju o otmičaru dečaka (4) iz Bosne raspisana nagrada od 20.000 evra! – VIDEO

Potraga za otmičarem

Državno tužilaštvo i dve privatne osobe raspisale su nagradu do ukupno 20.000 evra za one koji imaju informaciju o otmičaru malog Mohameda, izbegličkog dečaka iz Bosne koji je početkom meseca nestao u Berlinu, a policija je objavila video potencijalnog otmičara, prenose danas nemački mediji.

Video potiče sa jedne sigurnosne kamere, postavljene nedaleko od Pokrajinskog zavoda za socijalnu i zdravstvenu zaštitu (LAGeSo).

Policija, kako se navodi, već dve sedmice traga za tim nepoznatim čovekom.

– Mohamedov potencijalni otmičar ima bradu i masnu kosu, nosi naočari i u ruci jednu plastičnu kesu iz samoposluge REWE – prenose mediji, navodeći da je nepoznati muškarac star između 35 i 50 godina i da je dečaka vodio za ruku.

[adsenseyu1]

Mohamed, koji ima četiri godine, nestao je 1. oktobra ispred centra za prijavljivanje novopridošlih izbeglica, gde je bio sa majkom Aldijanom Januzi, starom 28 godina i bratom Kevinom (pet meseci) i sestrom Melinom (devet godina).

Majka je Mohameda, kako navode mediji, ispustila iz vida i dečak je zatim nestao.

Pogledajte video:

https://www.youtube.com/watch?v=daYpTtX8MtE

(tanjug)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Za informaciju o otmičaru dečaka (4) iz Bosne raspisana nagrada od 20.000 evra! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.