ZAPAD U NEVERICI POSMATRA KAKO RUSIJA CVETA POD SANKCIJAMA: Za jednu sedmicu devizne rezerve uvećane za 8 milijardi dolara!

novac

MOSKVA – Centralna banka Rusije je saopštila da je za poslednjih sedam dana došlo do uvećanja deviznih rezervi Rusije za 8 milijardi američkih dolara, odnosno, sa 352.9 skočile su na 360.8 milijardi dolara.

U periodu od 20. do 27. marta kurs dolara u odnosu na rublju je 3.40, dok je evro 2.06, što predstavlja dodatno jačanje ruske rublje i njenu stabilizaciju.

Krajem prošle godine, objavljeno je da su ruske rezerve zlata dostigle 1,187.5 tona, što je maksimum za poslednje dve decenije.

Svi ovi podaci pokazuju da su najave Kremlja da će reorganizacijom i unapređenjem delovanja ruske privrede i ekonomije iskoristiti sankcije u korist progresivnog razvoja Rusije ostvarene.

Rusija beleži očigledno rast svoje ekonomije, a sankcije ne samo da nisu dale rezultat, kako to često govore zapadni političari, nego su i pospešile razvoj privrede i ekonomije Ruske Federacije.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Pravda)

1 komentar na "ZAPAD U NEVERICI POSMATRA KAKO RUSIJA CVETA POD SANKCIJAMA: Za jednu sedmicu devizne rezerve uvećane za 8 milijardi dolara!"

  1. To Rusijo!To care Putine!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.