Zašto je Kimu sestra zamenila penkalo u POSLEDNJEM trenutku pre potpisivanja?!

Zamena penkala

Potpisivanje – foto: AP/ Evan Vucci

Svi još uvek pričaju o susretu lidera Severne Koreje Kim Džong Una i predsednika SAD Donalda Trampa. Ovaj sastanak je privukao pažnju čitavog sveta, a svaki korak dvojice lidera je bio budno propraćen kamerama. Ipak čini se da su nam neke stvari možda i promakle.

Ono što je malo ko primetio jeste da je Kimovo penkalo kojim je potpisao zajednički dokument sa Trampom, zapravo zamenjeno u poslednjem trenutku.

Iako je penkalo bilo postavljeno na svoje mesto pre potpisivanja, čini se da je Kimova sestra svom bratu dala drugo penkalo kako bi potpisao dokument.

Mnogi misle da su vlasti Severne Koreje to uradile jer se plaše zaraze, špijunaže ili samo zbog obične paranoje.

Čovek iz Kimovog obezbeđenje je više puta brisao penkalo pre nego što ga je postavio na odgovarajuće mesto pre potpisivanja, ali onda je na scenu stupila Kimova sestra.

Ona je iz džepa svog sakoa dala bratu drugu olovku, kojom je on potpisao dokument.

– Njegov režim strahuje da se ne naškodi Kimovom zdravlju na bilo koji način – rekao je Džon Pike iz GlobalSecurity.org.

Lideri potpisuju dokument – foto: Tanjug/AP

Pretpostavlja se da su vlasti Severne Koreje zabrinuti da bi Zapad mogao da dobije neke podatke o zdravlju njihovog vođe.

– Oni su veoma oprezni da niko ne dobije biološke uzorke Kim Džong Una. Ako bi neko saznao šta nije u redu sa njim, to ne bilo dobro. Tako nešto bi moglo da ugrozi njegov legitimitet – rekao je Pike.

Ovoj tvrdnji ide u prilog i to što Kim putuje sa svojim toaletom, kako niko ne bi mogao da dobije uzorak njegove stolice.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Zašto je Kimu sestra zamenila penkalo u POSLEDNJEM trenutku pre potpisivanja?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.