Advokat Pero Kovačević: Hrvati 1991. godine uhapsili Arkana i Šešelja, pa ih pustili

Presuda

Vojislav Šešelj – foto: Fejsbuk SRS

Advokat Pero Kovačević otkrio je kako je hrvatski MUP 1991. godine priveo ne samo Željka Ražnatovića Arkana, nego i Vojislava Šešelja, ali su obojica pušteni.

Arkan je uhapšen zajedno sa Bandićem, dok je Šešelj uhapšen na području Belog manastira. Kasnije je vojni sud u odsutnosti Šešelja osudio na 4,5 godina, a on je 1998. godine amnestiran”, izjavio je Kovačević gostujući u jednoj emisiji.

Na ove navode reagovao je Šešelj, koji je izjavio da su ga zaustavili posle mitinga u Belom Manastiru, kada su mu naoružani policajci prišli i rekli da je uhapšen.

U koloni se, navodi Šešelj, nalazila i Maja Gojković koja je odmah krenula da trči za njim govoreći da mu je ona advokat i ušla sa njim u džip.

Na kraju mu je prišao šef policije Josip Reihl-Kir i rekao da može da ide, a Šešelj im je prema priči odgovorio “Zar me već puštate? Kad ja vas budem hapsio, neću vas tako brzo puštati!”.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Advokat Pero Kovačević: Hrvati 1991. godine uhapsili Arkana i Šešelja, pa ih pustili"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.