Albanski bokser Petrit Mazerkaj, ljubimac Ramuša Haradinaja: Nokautiraću Arkanovog sina u prvoj rundi! – VIDEO

Izazov

Printskrin: Youtube, Promo

Srpski bokser Veljko Ražnatović, trebalo bi da radi meč protiv Petrita Mazerkaja, albanskog boksera iz južne srpske pokrajine Kosovo, inače ljubimca Ramuša Haradinaja.

Ovo će, kako prenose mediji na Kosovu, biti najveći meč u karijeri Mazerkaja, jer se suočava sa Arkanovim sinom, a do sada je zabeležio 17 pobeda od čega 13 nokautom, i nema nijedan poraz.

Mediji prenose da je Veljko Ražnatović (23) sam tražio meč protiv Mazerkaja (27) preko pisma u kome je ponudio meč. Za sada se ne zna gde bi moglo da se održi ovo suočavanje, ali se pominje datum 31. avgust.

Na pitanje u kojoj rundi očekuje da nokautira rivala, Mazerkaj je rekao.

– Mislim, kao i u slučaju njegovih zemljaka, da će se isto desiti i njemu u prvoj rundi, maksimalno u drugoj – rekao je Mazerkaj i dodao da mu je Haradinaj zabranio da meč radi u Beogradu.

– Lokacija nije još odlučena jer Srbi žele da to bude u Beogradu, a premijer Ramuš Haradinaj i ostali su mi zabranili da idem u Srbiju, jer nije bezbedno za mene, jer sam prebio i ostale Srbe. Još uvek pregovaramo.

Prethodno se Mazerkaj tri puta borio sa bokserima iz Srbije i sva tri puta je pobedio. Mihajl Halas je dva puta nokautiran 2012, i 2015, dok je Mihajla Finčura nokautirao isto 2015.

Na pitanje koji bokser mu je uzor odgovorio je čudno

– Svi su dobri, od svih može da se nauči, ali moj idol je Ramuš Haradinaj, jačeg čoveka nisam sreo – rekao je Mazerkaj.

Srpski borac Veljko Ražnatović kaže da doskora nije čuo za Mazrekaja, smatra da je momak lud ako zaista misli da može da mu izađe na crtu, ali ne odbacuje mogućnost da mu ispuni želju i ugosti ga u Beogradu.

“Pregovori su u toku i zaista bih bio srećan da taj momak, koji me proziva za nameštanje mečeva, na delu vidi ko sam i šta sam. Ako me već izaziva, ako stvarno misli da može da se bori sa mnom, neka to i uradi. Čekam ga u Beogradu“, samouvereno će Veljko Ražnatović.

Na pitanje da li u obzir dolazi Priština kao mesto održavanja meča, Veljko odgovara:

“Priština? Može, ali za neku godinu, kada se situacija promeni. Ma nema šta, životom mu garantujem bezbednost u Beogradu. Neće mu zafaliti ni dlaka s glave. Najveća moja sramota bi bila da mu se nešto loše desi. A nema razloga, nismo mi takav narod. E sad, unapred mora da zna da u ringu, u borbi sa mnom, nije bezbedan. Pristajem i na neutralan teren, nije problem. U svakom slučaju, bio bi to veoma zanimljiv meč – on Albanac, ja simbol srpstva, pa nek ceo svet vidi ko je bolji”, zaključuje Veljko Ražnatović, koji u dosadašnjih sedam profesionalnih borbi nijednom nije poražen.

Činjenica da je Mazrekaj prijatelj Ramuša Haradinaja ne dotiče mnogo Ražnatovića.

“To što su prijatelji i što gura priču velike Albanije nije mu neki plus, ali me politika stvarno ne zanima. Ne mogu da kažem da me Mazrekaj nervira jer mi je lik totalno nebitan, ali ako je zamislio da zaista radi taj meč sa mnom, da će da me nokautira, onda nije normalan. Al’ eto, ja ću mu rado pružiti priliku. Moj san je da jednog dana budem šampion sveta, na tom putu svako mora da padne na kolena, bio to Albanac, bokser iz Malezije ili sa Aljaske”,  kaže Ražnatović.

Petrit Mazrekaj, Albanac sa Kosova i prijatelj Ramuša Haradinaja, bacio je rukavicu u lice Veljku Ražnatoviću i izazvao ga na bokserski dvoboj godine. Datum koji se pominje je 31. avgust, međutim, zapelo je oko mesta održavanja meča.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs/alo.rs)

1 komentar na "Albanski bokser Petrit Mazerkaj, ljubimac Ramuša Haradinaja: Nokautiraću Arkanovog sina u prvoj rundi! – VIDEO"

  1. Pobedi ga Veljko …

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.