Aleksandar VUČIĆ: Ako kandidat SNS izgubi na predsedničkim izborima, neću više biti PREMIJER!

Intervju

foto: Beta, arhiva

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da bi poraz kandidata SNS na predsedničkim izborima značio njegov odlazak sa funkcije šefa Vlade.

– Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka u vladi, ali svakako znači moj odlazak – rekao je Vučić, koji se nalazi u višednevnoj poseti Indiji.

[adsenseyu5]

On je ocenio da će “neki” pokušati da iskoriste predsedničke izbore ne da bi na njima pobedili, već da bi srušili Vladu Srbije i njene “dobre” rezultate i zemlju vratili u “kolotečinu prošlosti” – “vreme hiperinflacije i ogromnog deficita”.

Upitan da li će u subotu Predsedništvo SNS-a razgovarati o kandidatu za predsednika Srbije, Vučić je rekao da će se razgovarati oko “mnogo drugih stvari” i oko većeg angažovanja naprednjaka.

– Razgovaraću s ljudima u Predsedništvu i oko mnogih drugih stvari i oko njihovog većeg angažmana, jer u redu je da sam ja zapustio stranačke obaveze i da se ne bavim strankom, ali nije u redu da su svi drugi to zapustili i zaboravili i prepustili svima drugima veliku inicijativu – rekao je Vučić.

Premijer Srbije je kazao da posao predsednika Vlade obavlja s velikom ljubavlju i posvećenošću.

[adsenseyu1]

Preko Savamale ogromnim parama ruše nezavisnost Srbije

Vučić je izjavio da Savamala predstavlja političku paradigmu za pritisak i uzimanje ogromnog novca spolja za rušenje Vlade Srbije.

U intervjuu za TV Prva koji će biti emitovan večeras, Vučić je, govoreći o slučaju Savamala rekao da to u međuvremeno postalo nešto mnogo više.

– Savamala je postala politička paradigma, postala je način, metod, ime za rušenje nezavisnosti Republike Srbije – napomenuo je Vučić.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug/Beta)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Aleksandar VUČIĆ: Ako kandidat SNS izgubi na predsedničkim izborima, neću više biti PREMIJER!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.