Andrija Mandić: Crna Gora se nalazi na ivici građanskog rata! – VIDEO

Intervju

Andrija Mandić, lider Demokratskog fronta, izrazio je danas zabrinutost da se Crna Gora nalazi na ivici građanskog rata i rekao da neće učestvovati na sastanku i sednici proširenog sastava kolegijuma sa predsednikom Skupštine Crne Gore Rankom Krivokapićem.

– I mimo toga mi ne nemamo poverenje u Ranka Krivokapića jer je upravo član njegove stranke ministar unutrašnjih poslova i jedan od ključnih ljudi koji je upotrebio silu nad mirnim i nenasilnim demonstrantima koji su protestovali.

Za večeras je predsedništvo Demokratskog fronta dogovorilo da se poslanici našeg političkog saveza okupe na glavnom podgoričkom trgu, gde smo takođe pozvali i druge poslanike i kolege iz opozicije koji do sada nisu učestvovali u našim protestima kako bi iskazali solidarnost i podršku protiv nasilja i brutalnosti koje je policija primenila protiv građana Crne Gore, koji su demonstrirali ispred Skupštine – izjavio je Mandić za Kurir.

[adsenseyu1]

On je rekao da će članovi Demokratskog fronta, kao i ostali demonstranti koji su prethodnih dana podržavali protest opozicije u Podgorici, prošetati i večeras ulicama crnogorske prestonice.

– Naša je namera da večeras prošetamo do zgrade MUP, a to kako će se ponašati policija, mnogo me i ne interesuje. Znam da ćemo uraditi sve što je našoj moći kako bismo upozorili da se Crna Gora nalazi na ivici građanskog rata i da represija i brutalnost koje policija pokazuje nije dobra ni za koga – rekao je Mandić.

(kurir)

[adsenseyu1]

1 komentar na "Andrija Mandić: Crna Gora se nalazi na ivici građanskog rata! – VIDEO"

  1. pohapsili Marovice pa sad -gradjanski rat..da nije preskupo?

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.