BEOGRAĐANI DOŽIVELI ŠOK U CRNOJ GORI: Tri momka upala u autobus sa PALICAMA I BESNIM PSOM, pa pretili putnicima

Stroge kazne

foto-ilustracija: pixabay.com

U autobusu punom Beograđana, koji saobraća od Herceg Novog do Beograda, oko 2 sata posle ponoći došlo je do incidenta kada su vozilo “uletela” trojica mladića sa palicama i psom i zapretili putnicima i vozačima, saznaje “Blic”.

Naime, kako nam je ispričala Beograđanka koja se nalazila u autobusu, do incidenta je došlo zbog jedne putnice koja je insistirala da sedi sama na dva mesta, iako je vozilo bilo puno i za to nije bilo uslova.

  [adsenseyu5]

– Jedna žena je zahtevala da sedi sama. Prvo ju je vozač prebacio pored jednog mladića, a onda se bunila da ju on maltretira. Onda je prešla pored druge žene, ali je i dalje tražila da kupi još jednu kartu kako bi dobila slobodno mesto pored sebe. Vozač joj je rekao da to ne može jer jednostavno nema mesta u autobusu – ispričala je za “Blic” Beograđanka koja je bila u ovom autobusu, ali je zbog straha insistirala da ostane anonimna.

Kako kaže, nakon toga, putnica je nastavila da pravi probleme.

– Uporno je pričala da ona nije bilo ko u Crnoj Gori, da je inspektorka, pa je vadila neku značku, a onda je počela da telefonira i nekome priča da je maltretiraju u autobusu – priča Beograđanka.

Ubrzo nakon toga, oko 2 sata ujutru, kada je autobus bio u Bijelom Polju, vozilo je prestigao crni automobil i zaustavio se ispred.

  [adsenseyu1]

– Vozač je zaustavio autobus, a u vozilo su upala tri momka. Vikali su, šetali se po autobusu, a onda su dvojica stala ispred autobusa i vrata sa psom koji je besno lajao, a treći je ostao u autobusu, mahao palicom i vikao: “Šta je sad? Što sad ćutite? Da čujem ko je maltretira?” – priča ova vidno uznemirena sugrađanka.

Ona kaže da su putnici, kao i vozač, bili preplašeni i da su ćutali i samo čekali da se drama završi.

Kako dodaje, skoro pola sata su se mladići šetali po autobusu i bili izuzetno neprijatni.

– Bilo je strašno. Zamislite kako izgleda kada neko u pola noći presretne autobus i upadne sa palicama i psom i viče na sve nas. Bilo je strašno što su uznemiravali i vozača koji nakon toga treba da nas vozi satima – kaže ona i dodaje da je do incidenta došlo u autobusu prevoznika “Royal” koji je oko 21 sat krenuo iz Herceg Novog.

Drama u autobusu okončana je nakon pola sata, kada su momci napustili vozilo i otišli u nepoznatom smeru. Putnici su zapisali registarske oznake automobila kojim su otišli i već na granici podatke predali crnogorskoj policiji.

  [adsenseyu1]

U prevozniku “Royal” su nam potvrdili da su upoznati sa tim da je došlo do incidenta.

– Kako mi je vozač autobusa rekao, došlo je do incidenta kada je jedna putnica odbila da dozvoli drugom putniku da sedne pored nje, jer je ona navodno privatni detektiv i zabranjuje da bilo ko zauzima mesto pored njenog. Pokazala je vozaču i neku legitimaciju čak. To se desilo preksinoć oko 2.15 posle ponoći, kada se primao novi priliv putnika u Podgorici. Iako joj je vozač rekao da će biti 3-4 mesta slobodna u poslednjim redovima autobusa, putnica nije odustala. Zatim su negde dalje nakon toga autobus zaustavila trojica ljudi, valjda i njen suprug među njima, i počeli da prete putnicima – kažu u “Royalu” i dodaju da niko od 44 putnika nije povređen i da je nakon incidenta pozvana policija iz Mojkovca.

(Skandalozno.rs, Izvor: Blic.rs)

  [adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "BEOGRAĐANI DOŽIVELI ŠOK U CRNOJ GORI: Tri momka upala u autobus sa PALICAMA I BESNIM PSOM, pa pretili putnicima"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.