Crnogorska savetnica: “Opozivam se sa funkcije, Milo će vam doći glave, st*ko neotesana”

Zaliv

foto: pixabay.com

Mirna Nikčević, prva savetnica u Ambasadi Crne Gore u Ankari, na svom Fejsbuk profilu saopštila je da upravo piše Ministarstvu spoljnih poslova opoziv sa funkcije.

“Uprava pišem zahtjev za opoziv. Neće mene MVP (Ministarstvo vanjskih poslova) plaćati platom njihovom mizernom. Nikad i nijesu. Da me Ivica Dačić proziva, a naš ministar ćuti. Gotovo! Sloboda! I vidimo se u nekoj novoj Crnoj Gori. S Milom vazda!”, prva je objava Nikčevićeve u vezi sa opozivom.

Desetak minuta kasnije ponovo je na svom Fejsbuk profilu napisala da se “opoziva sa funkcije“, kako je kazala “zbog nesretnog ministarstva”.

Ali Milo će vam doći glave, stoko neotesana. Nisam više diplomata“, napisala je ona.

Podsetimo, Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore juče je zbog Nikčevićeve objave na Fejsbuku da bi zapalila Hram Hristovog vaskrsenja u Podgorici i “sva goveda tamo”, saopštilo da vaga na koji će način sankcionisati Nikčevićevu zbog govora mržnje prema vernicima Mitropolije crnogorsko-primorske koji je iznela na toj društenoj mreži.

Zbog čitavog skandala reagovao je i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, koji je saopštio da je izjava Nikčevićeve huškačka i neprimerena, te da “srpske diplomate to nikada ne bi izgovorile ili u suprotnom ne bi nastavili karijeru u diplomatiji”.

(Skandalozno.rs, Izvor: rs.sputniknews.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Crnogorska savetnica: “Opozivam se sa funkcije, Milo će vam doći glave, st*ko neotesana”"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.