Dejan Savićević: Znam da bi Fadilj Vokri bio veoma srećan zbog Kosova, ali to je život

Intervju

Dejan Savićević – foto: Printscreen

Delegacija Fudbalskog saveza Crne Gore, na čelu sa predsednikom Dejanom Savićevićem i generalnim sekretarom Momirom Đurđevcem, odala je juče počast i položila cveće na grob Fadilja Vokrija, najboljeg kosovskog fudbalera svih vremena i bivšeg predsednika FS Kosova, koji je preminuo u junu prošle godine.

„Nisam mogao da prisustvujem sahrani Fadilja Vokrija, pa sam iskoristio ovu priliku da posetim njegov grob i poklonim se. Fadilj i ja smo bili dobri prijatelji i odlično smo sarađivali. Bio sam veoma tužan kada sam čudo da je preminuo. Znam da bi bio veoma srećan zbog uspona reprezentacije Kosova, ali to je život“, kazao je Savićević, prenosi „Koha ditore“.

Predsednik Savićević, legenda fudbala bivše Jugoslavije i Evrope, bio je dobar prijatelj Fadilja Vokrija. U znak sećanja na prijateljstvo, posetio je njegov grob“, rekao je predsednik FS Kosova Agim Ademi.

Takozvano Kosovo i Crna Gora odigrale su sinoć u Prištini utakmicu sedmog kola kvalifikacija za EVRO 2020. Domaćin je u prilično naelektrisanoj atmosferi na tribinama slavio sa 2:0.

(Skandalozno.rs, Izvor: Sputnjik Srbija)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dejan Savićević: Znam da bi Fadilj Vokri bio veoma srećan zbog Kosova, ali to je život"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.