Dragan Marković Palma nasmejao sve u Skupštini: Išao sam u Dubai da vidim najvišu zgradu u Evropi!

Nasmejao sve

Lider Jedinstvene Srbije i poslanik u Narodnoj Skupštini Dragan Marković Palma danas je učestvovao u raspravi o projektu Beograd na vodi.

Da li je poslanike zainteresovao svojim izlaganjem ne znamo, ali ih je sasvim sigurno zbunio i začudio svojim poimanjem geografije!

Naime, Palma je ustao u odbranu BG projekta i tim povodom u Skupštini rekao: “Ja sam išao u Dubai da vidim najvišu zgradu u Evropi zove se Burdž Kalifa. Tri puta sam bio tamo da se slikam. I ovde će biti kula i svi će dolaziti ovde da se slikaju i nose kući tu uspomenu. Ovo će biti praznik ne samo za Novu godinu, već svakog dana će to biti praznik za sve koji dođu na ovu destinaciju”, rekao je jagodinski političar.

Ali, to nije sve. Današnji parlamentarni dan Palma je uveselio i opaskom da poslanici SNS treba i njemu da aplaudiraju, a ne samo svom šefu: “Sad treba i meni da aplaudirate, a ne samo kad vaš predsednik priča”, dobacio je, što je nasmejalo i Vučića, koji je danas u Skupštini obrazlagao prateći predlog zakona, nužan za realizaciju Beograda na vodi.

(Kurir)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

2 komentara na "Dragan Marković Palma nasmejao sve u Skupštini: Išao sam u Dubai da vidim najvišu zgradu u Evropi!"

  1. Šta će čovek nije voleo geografiju ni u osnovnoj školi,srednju nije baš nesto ni voleo a i bežao sa časova. kako sad u ovim godinama da nauci kad je stvarao Vivaldi ,Beethoven još i da zna gde je Dubai. Što je mnogo mnogo je,a za zaključivanje ugovora gde je on kupac tone uglja za 364 rad ali je taj isti prodavao po ceni većoj od 100 eura. E gospodo to je BIZMISMEN.

  2. žalosno,sramota.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.