HAOS U BEOGRADU: Šešelj zapalio šahovnicu ispred hrvatske ambasade!

SRS

Ispred Ambasade Hrvatske u Beogradu trenutno je pravi haos. Veliki broj policajaca pokušava da obuzda pristalice Srpske radikalne stranke i njenog lidera Vojislava Šešelja. Šešelj je pred okupljenima zapalio i hrvatsku zastavu.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, policija ne dozvoljava Šešelju da drži govor sa strane ulice gde je zgrada hrvatske ambasade. Zaustavljen je saobraćaj u ulici Kneza Miloša i kordon policije ne dozvoljava da pristalice radikala priđu ambasadi. Oni su okupljeni na trotoaru preko puta ambasade.

Šešelj je zapalio Hrvatsku zastavu pred okupljenima, a on je prethodno pregovarao sa policijom da mu dozvole da održi govor ispred ambasade zato što je, kako je rekao, ranije prijavio ovaj skup.

Masa uzvikuje uvredljive poruke uperene protiv premijera Aleksandra Vučića i nosi obeležja SRS i fotografije Vojislava Šešelja. Sa razglasa se čuje pesma “Sprem’te se, sprem’te, četnici”, viore se zastave, a okupljeni uglas pevaju.

U društvu lidera SRS su i Nataša Jovanović i Vjerica Radeta, perjanice SRS.

– Braćo Srbi i sestre Srpkinje , 20 godina u Beogradu postoji ambasada Hrvatske ustaške države. Lažne države jer više od 900 godina nisu bili u stanju da stvore pravu državu – ovim rečima se obrati Šešelj okupljenim proistalicama.

Policija pod punom opremom i šlemovima pokušavaju da smiri situaciju.

(blic)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "HAOS U BEOGRADU: Šešelj zapalio šahovnicu ispred hrvatske ambasade!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.