Horor: Otišao je na kratko sa novogodišnje žurke, a kad se vratio, zatekao je strašnu scenu

Drama

foto-ilustracija: pixabay.com

Noćas je u Pristegu u Zadarskoj županiji izbegnuta tragedija, jer su zamalo nastradala dva momka od 15 i 16 godina, kao i devojka od 18.

Tri mlade osobe umalo su se ugušile kad je u sobi u kojoj su spavali porastao nivo ugljen-monoksida.

Mladi su u sobu u kojoj su slavili doček uneli agregat, jer je nestalo struje.

Zaspali su oko dva ujutru, a nivo ugljen-monoksida je rastao, što oni nisu mogli da primete. Srećom je njihov drug, koji ima 17 godina, na kratko izašao sa novogodišnje žurke, a kad je pokušao da ih probudi, shvatio je da ne reaguju.

Odmah je pozvao Hitnu pomoć i policiju.

– Noćas oko dva sata u Pristegu pronađeno je dvoje maloletnika od 15 i 16 godina, te 18-godišnjakinja, koji su u tom trenutku svi bili bez svesti. Prema raspoloživim saznanjima oni su se otrovali izduvnim gasovima agregata kojeg su koristili u prostoriji u kojoj su boravili, a okolnosti događaja se utvrđuju – rekao je Elis Žodan iz policije, za 24 sata.hr.

Čim je stigla Hitna pomoć stavili su im maske sa kiseonikom na lice, a mladi su se odmah nakon toga probudili. Zadržani su na lečenju u zadarskoj Opštoj bolnici.

Stabilno su i van životne opasnosti.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Horor: Otišao je na kratko sa novogodišnje žurke, a kad se vratio, zatekao je strašnu scenu"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.