Hrvatska proročica tvrdi: Vladimir Putin će iznenaditi svet!

Ilustracija

„Turska će loše da prođe u pokušajima da obnovi Osmansko carstvo“ tvrdi Vera Čudina.

Poznata hrvatska proročica Vera Čudina za sebe voli da kaže da je vizionarka. Poznata je po TV emisijama, knjigama, školi za samopomoć i slikanju. Vera je za Jutarnji ponudila svoje viđenje rešenja trenutnog ovozemaljskog haosa.

– Ne mogu da kažem da će se treći svetski rat dogoditi u obliku na koji svi zamišljaju, ali ratova će uvek biti – kaže ona.

Vladimir Putin će iznenaditi svet, jer je lider sa kecom u rukavu – kaže ona i dodaje da bi Iran morao da bude pošteđen „ako ne želimo da doživimo apokalipsu“.-  Aktuelnom američkom predsedniku vreme ističe. Rusija je, zapravo, zemlja koja će preokrenuti svet!

– Još jedna velesila će sve iznenaditi: Kina! Nikako je ne bi trebalo potceniti. Indija bi mogla da raširi krila. Turska će loše da prođe u pokušajima da bezuspešno reanimira Osmansko carstvo.

Evropska unija će naizgled očvrsnuti, ali brisanjem granica na čije mesto dolaze bodljikave žice kao u konclogorima – preti joj raspad! – kaže Čudina.

Za Hrvatsku, Čudina kaže da je „negde između“, ne pripada nikome i zato joj sledi mnogo razočaranja. Mogla bi da se izvuče iz krize, a jedini način za to je da se svi uključe, a ne samo šačica vladajućih.

(jutarnji.hr)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Hrvatska proročica tvrdi: Vladimir Putin će iznenaditi svet!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.