Hrvatska: Ušao je sa ulice na sastanak političara o formiranju nove Vlade, seo za sto i niko ga nije “provalio”!? – VIDEO

Ušao na sastanak sa ulice!?

Inženjer elektrotehnike u penziji Žarko Kasum u petak je punih 45 minuta učestvovao na sastanku čelnika Mosta, HDZ-a i SDP-a na kom se razgovaralo o mandataru i formiranju nove Vlade i Sabora, a da niko nije shvatio kako im je za stolom osoba koja je doslovno došla s ulice.

– Čovek je uredno seo za sto. Vrlo je ozbiljno pratio sve što se govorilo. Pred njega su stavljeni dokumenti o preliminarnom okviru dogovora za konstituisanje Vlade i Sabora, a on je to koncentrisano proučavao – prepričava nam jedan od učesnika sastanka.

On je naveo da su SDP-ova i HDZ-ova delegacija pretpostavljale kako se radi o osobi iz Mosta, tim pre što su se u njihovom timu znali pojavljivati ljudi koje niko ne poznaje.

U Mostu su, s druge strane, verovatno mislili da se radi o članu HDZ-ove ili SDP-ove delegacije. Da je reč o uljezu shvatilo se tek u vreme pauze, kada su SDP-ovci i HDZ-ovci pitali ko je taj čovek.

[adsenseyu1]

Nakon što je udaljen s pregovora, Kasum je novinarima koji su pred Mostom čekali kraj pregovora izjavio da je “došao na poziv medija u kojima je bilo objavljeno da ko dođe na sastanak u 19 sati, može biti biran za premijera”.

– Budući se ne traže nikakve kvalifikacije, smatram da sam kvalifikovan i potpuno prihvatam odgovornost za ispunjavanje te odgovorne dužnosti – rekao je Kasum, inače kandidat Živog zida u prvoj izbornoj jedinici na parlamentarnim izborima.

(jutarnji.hr, foto: printskrin youtube/24sata)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Hrvatska: Ušao je sa ulice na sastanak političara o formiranju nove Vlade, seo za sto i niko ga nije “provalio”!? – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.