Incident u Zagrebu: Hrvatski poslanik pokušao da presretne Vučića – VIDEO

Advertisement

Incident

foto: Printscreen Kurir TV

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj napravio je incident, kada je pokušao da presretne predsednika Aleksandra Vučića na ulasku u Sabor.

Kamere su pratile predsednika Vučića koji je pešice pošao iz sedišta hrvatske vlade preko Markovog trga do zgrade hrvatskog parlamenta, a na snimku se samo čulo kako Bulj dobacuje nešto Vučiću, ali, pošto ga je obezbeđenje zadržalo dalje, nije se moglo čuti šta je doviknuo.

Advertisement

Pogledajte kako je reagovao predsednik Srbije:

Čulo se, međutim, i videlo kako mu Vučić, nimalo uznemiren, odgovara.

“Nisam se uplašio, mogu da vam odgovorim na svako pitanje, za mene nema tabu tema….”, rekao je Vučić.

Advertisement

Hrvatski novinari javili su da je Bulj pokušao da izađe pred srpskog predsednika, ali nije uspeo, pa mu je dobacio “kada će posetiti hrvatsku Glinu”.

Bulj je pre toga učestvovao na protestu hrvatskih veterana i udovica na Trgu bana Jelačića, a u izjavi novinarima je protestovao što im nije dozvoljen protest na Markovom trgu.

Bulj je rekao da ne razume zbog čega predsednik Srbije dolazi i zašto su ga zvali predsednica Kolinda Grabar-Kitarović i predstavnici hrvatske diplomatije.

“Ovo je samo igrokaz koji vređa porodice poginulih branitelja, kojima je zabranjen legalno prijavljen protest na Trgu sv. Marka”, kazao je Bulj.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs, Tanjug)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "Incident u Zagrebu: Hrvatski poslanik pokušao da presretne Vučića – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.