Inspektori posetili NAJVRELIJU KUĆU U SRBIJI: Potvrđeno da je situcija JOŠ GORA

fenomen

Foto: Pixabay.com

Porodica Mitrović iz zaseoka Čotrići u Tršiću, koju je nedavno zadesila neobjašnjiva pojava kada su primetili da im se kuća zagreva sama od sebe, dobili su zapisnik građevinske inspekcije iz Loznice sa preporukom da se isele. Porodica Mitrović živi više od četiri decenije u ovoj kući, ali im je sada ugrožen boravak u njoj.

Nesrećni ljudi još uvek ne znaju šta ih je snašlo, ali, kako kažu, za sada ne nameravaju da izađu iz kuće koju su potpuno renovirali pre pet godina.

 [adsenseyu5]

– Građevinska inspekcija je dolazila pre nekoliko dana, pogledali su sva mesta na kojima temperatura dostiže i 40 stepeni Celzijusa, slegali su ramenima i rekli da ni sami ne mogu da pretpostave o čemu je reč. Pre tri dana dobio sam zapisnik koji sam potpisao, ali ne razumem na osnovu čega meni i supruzi Radmili zabranjuju boravak u sopstvenoj kući, kada niko nije utvrdio šta se zapravo dešava – zbunjen je domaćin kuće Milentije.

U zapisniku, koji pokazuje, navodi se da je inspekcijskim pregledom utvrđeno da je kuća građena 1975. godine, a 2012. dograđena, da ima prizemlje i potkrovlje, da je temelj sagrađen armiranim betonom, kao i drugi građevinski detalji.

SKANDAL: Učiteljica udarila dete jer se IZGUBILO

– Usled prirodne pojave temperature ispod objekta koja zagreva podove kuće u prizemlju nije moguće boraviti i živeti. Temperatura predstavlja neposrednu opasnost po živote i zdravlje porodice Mitrović koja živi u kući. Rešenjem će se zabraniti korišćenje stambenog objekta – stoji u zapisniku koji je potpisao građevinski inspektor Tihomir Đuki.

[adsenseyu1]

Milentija i Radmila su očajni jer ne znaju šta da čine. Kažu da se ne plaše i da će ostati u kući dok neko od stručnjaka ne dođe i ne utvrdi šta to zagreva njihovu kuću.

– Prvo su nam i rekli da par dana pratimo stanje i da ih obaveštavamo o visini temperature, što smo i činili, a da će onda pozvati stručnjake iz Zavoda za geodeziju. Međutim, dolazili su samo električari, proveravali instalacije i otišli. Nisu utvrdili nikakavu neobičnost. Onda mi stiže zapisnik da treba da izađemo iz kuće, a ja pitam gde da idemo. To niko ne pominje. Spreman sam da tražim pomoć od gradonačelnika, ali i od predsednika države jer ništa nisam zgrešio. Evo, sad je na ovom mestu 36 stepeni, noćas sam držao prozore otvorene, ne mogu da spavam napolju. Žena i ja ćemo čekati, pa šta bude – kaže Milentije.

Neverovatan slučaj u Hrvatskoj: Muškarac popio KOZJE MLEKO i umro!

Neobičnu pojavu su primetili pre manje od mesec dana, kada su prestali da lože. Osetili su toplotu iz poda i onda shvatili da nešto nije u redu. Odmah su se obratili gradskoj upravi, koja je istog dana poslala inspektore, ali do danas konkretnog rešenja nema. Mitrovići kažu da bi otišli odatle kada bi im neko rekao gde da idu, ali za sada ostaju u svom domu koji ih greje i bez grejanja.

(Skandalozno.rs, Izvor: Blic.rs)

[adsenseyu2]

1 komentar na "Inspektori posetili NAJVRELIJU KUĆU U SRBIJI: Potvrđeno da je situcija JOŠ GORA"

  1. To nije posao za inspektore već za naučnike. Mogla bi Akademija nauka nekog da preporuči da istraži sa ekipom i instrumentima o čemu je reč.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.