Jeziva nesreća: Pevač Toni Cetinski pregazio kolima čoveka – VIDEO

Nesreća

foto: Promo

Toni Cetinski danas je u Rovinju oko 14 sati u jednosmernoj ulici pregazio pešaka koji je ležao na putu.

Osoba je, kako prenosi “Jutarnji”, umrla, a prema informacijama iz Policijske uprave Istarske ne zna se da li je smrt posledica nesreće ili nečeg drugog. Uviđaj je u toku.

[adsenseyu5]

– Rovinjskoj je policiji oko 14 sati javljeno da je u Pustoj ulici automobil marke Mercedes, kojim je upravljao Toni Cetinski, udario u telo muškarca koji je ležao na putu. Policija je osigurala mesto događaja, a nakon obavljanja uviđaja biće jasnije da li je muškarac poginuo u nesreći ili je u pitanju nešto drugo – rekli su nam u Policijskoj upravi Istarskoj.

Nezvanično, reč je vrlo uskoj jednosmernoj ulici u kojoj je nemoguća brza vožnja, te da nije sigurno da li muškarac ležao na putu i u kakvom stanju. Na intervenciju su pozvani i vatrogasci koji su podigli automobil, koji se zaustavio na telu nesrećnog muškarca.

Na lice mesta stigao je i Tonijev otac, Mirko Cetinski, koji je bio u šoku. Rekao je da se radi o nesreći, te da je na tom putu nemoguće voziti brzo.

[adsenseyu1]

Prema prvim informacijama, kako prenosi hrvatski portal “24 sata” muškarac je bio u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini mesta nesreće.

Pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića i ležao je na putu u trenutku kada je naišao Toni u automobilu.

Ono što je sigurno, reč je o vrlo uskoj uličici u kojoj nije moguće brzo voziti.

– Bilo je puno dece, baš su se vraćala iz škole. U prvi tren nismo znali ko je vozio. Čovek je već ležao na putu kad je on naišao.

Izašao je iz kafića u kojem se ljudi okupljaju da piju vino – ispričao je očevidac nesreće za hrvatski portal “24 sata”.

(Skandalozno.rs, Izvor: blic.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Jeziva nesreća: Pevač Toni Cetinski pregazio kolima čoveka – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.