Koristio je pumpicu za astmu 6 godina: Onda je prestao da uzima lekove i ozdravio!

Lečenje

Koristio je pumpicu šest godina, koristio razne lekove, a onda je rešio da proba nešto sasvim drugačije i ispostavilo se da je to bila dobra odluka.

„Ovo je moja lična priča o pobedi. Ne znam da li će pomoći vama ako imate astmu, jer postoji mnogo različitih varijanti astme, ali nadam se da će vas inspirisati da istražujete i eksperimentiše sa ishranom. Nemojte dozvoliti da su vam sve nade u rukama lekara i farmaceutske industrije, koja na vama zarađuje jer se za mnoge bolesti izlečenje nalazi u promeni navika“, piše na svom blogu Miloš Stanić i objašnjava kako mu je pošlo za rukom da se izleči.

U početku je išao kod najboljih lekara, privatnih i državnih, na VMA, potrošio na lekove i preglede „novca dovoljno za kupovinu jedne garsonjere“, a pomoći nije bilo.

„Lekari uvek okrivljuju stres kao najverovatniju uzrok raznih bolesti. Čini mi se da kad god lekar okrivi stres za vaše zdravstvene probleme, znajte da u većini slučaja nema pojma šta vam je“, piše Miloš i objašnjava kako je izgledao prvi napad astme.

[adsenseyu1]

„To je stanje kod koga ste životno ugroženi i možete lako da se ugušite. Na početku leta sam pokupio neki virus koji je otišao na pluća, pa se ta upala pluća iskombinovala sa astmom. Naglo sam dobio ozbiljne probleme sa disanjem i pluća su mi jako svirala. Pozvao hitnu pomoć, hitna pomoć nije mogla da dođe jer su bili u gužvi. Dežurna sestra mi je preko telefona objasnila da oni trenutno ni nemaju te steroide nego da je najbolje za mene da ujutru odem kod svoje lekarke. Totalna nemoć – onaj momenat kada ti ni pare, ni snaga, ni pamet ne mogu pomoći. Đavo je došao po svoje.“

Čvrsto je rešio da se bori…

„Rešio sam da se hranim na način kako su se hranili moja baba i deda, da jedem pravu hranu i da na taj nečin izbacim sve toksine koji prave haos u mom organizmu“, piše Miloš i navodi recept za prirodno izlecenje astme:

– izbaciti iz ishrane namirnice koje sadrže žitarice

– izbaciti iz ishrane svu industrijski proizvedenu hranu

– izbaciti mleko iz ishrane ili koristiti sirovo mleko

– povećati unos D3 vitamina i izlaganje Suncu minimu dva sata dnevno

– praviti zelene sokove

– redovno provetravajte, vlažite vazduh i smanjite grejanje dok spavate

[adsenseyu1]

Epilog priče – uvođenjem ovih izmena astmu je izlečio za samo šest dana dana.

„Toliko je vremena trebalo da uočim drastičnu promenu. Nije se radilo o malom olakšanju, već o potpunom ozdravljenju. Međutim, zbog onoga što su mi lekari govorili – da nije moguće tako lako izlečiti astmu, ja sam nastavio da uzimam lekove još dva meseca, a zatim kada sam prestao imao sam pumpicu u svojoj blizini još skoro godinu dana. Na kraju sam shvatio da sam zaista izlečio astmu. Posle godinu dana pridržavanja novog režima ishrane izgubio sam 15 kg težine iako mi to nije bio cilj.”

“Kakvi kilogrami, ja sam molio boga samo da se skinem sa lekova.“

(Mondo)

Budite prvi sa komentarom na članku "Koristio je pumpicu za astmu 6 godina: Onda je prestao da uzima lekove i ozdravio!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.