Kristijan Golubović: Kukavica je s razbijenom flašom nasrtala na moju trudnu suprugu!

Kristijan Golubović

Incident na nacionalnoj osnovi uoči moje borbe sa Adnanom Alićem u Novom Pazaru bio je isplaniran!

Vikali su da treba ubiti Srbina i osvetiti Srebrenicu i da Pazar nije Srbija, a najviše me boli što je jedna od tih kukavica s razbijenom flašom nasrtala na moju trudnu suprugu i vikala: „Zaklaću je i rasporiti da ne rodi srpsko dete!“ Ja to nisam video, inače bih već bio na robiji od 40 godina.

Ovo je juče za Kurir rekao Kristijan Golubović, koji je trebalo da u petak u Novom Pazaru vodi MMA borbu sa Adnanon Alićem. Do meča nije došlo jer je u hali Pendik izbila opšta tuča, u kojoj je bilo desetak povređenih.

Golubović je rekao da je stotinak huligana uništilo sportsku manifestaciju i da nijedna molba nije zaustavila njihovu zlu nameru.

Kristijan Golubović, Adnan Alić, Novi Pazar, tuča, masovna tuča,

– Stotinak kukavica je povredilo vlasnika jedne kafane i mog prijatelja di-džeja, koji je zadobio najteže povrede. On je zbrinut u bolnici u Novom Pazaru a sad je u Beogradu. Njihov kukavičluk se nastavio i van hale, pa su nam razbili auto.

Policija je došla tek posle pola sata, a za to vreme je moglo da dođe do krvoprolića. Moja sestra je bila 20 minuta u nesvesti, sve dok nije reagovala Hitna pomoć – rekao je Kristijan.

U novopazarskoj policiji su rekli da niko nije zadržan u pritvoru!

– Svi učesnici manifestacije koji su stigli iz Beograda su saslušani i zatim bezbedno sprovedeni iz Novog Pazara.

Kad je reč o Novopazarcima, još nismo identifikovali i saslušali sve učesnike incidenta – rekao je naš izvor.

(Kurir)

Budite prvi sa komentarom na članku "Kristijan Golubović: Kukavica je s razbijenom flašom nasrtala na moju trudnu suprugu!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.