Lapsus Serža Bramerca: Hvala predsednici Republike Srbije, Kolindi Grabar Kitarović

Intervju

Serž Bramerc – foto: Tanjug

Na sednici Saveta Bezbednosti Ujedinjenih nacija koja je bila posvećena završetku rada Haškog tribunala, glavni tužilac Serž Bramerc, izazvao je šok kada je predsednicu Hrvatske predstavio kao predsednicu Srbije.

Za okruglim stolom sedeli su, pored delegacije iz Haga i predstavnika stalnih članica SB UN, sedeli su i zvaničnici zemalja našeg regiona.

Našu zemlju predstavljala je ministarka Nela Kuburović, a Hrvatsku je zastupala predsednica te države Kolinda Grabar Kitarović.

[adsenseyu5]

Međutim, tužilac Serž Bramerc, na početku svog izlaganja, pozdravio je sve prisutne istakavši da posebno pozdravlja i da se zahvaljuje “predsednici Republike Srbije Kolindi Grabar Kitarović“, piše Alo.

Ovaj lapsus haškog tužioca izazvao je smeh kod nekih od prisutnih, a Bramerc se brže-bolje ispravio, izvinio svima i naveo pravu funkciju Kolinde Grabar Kitarović.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]

1 komentar na "Lapsus Serža Bramerca: Hvala predsednici Republike Srbije, Kolindi Grabar Kitarović"

  1. Taj “Javni tužilac Haškog trubunala” (Serž Bramerc) čini se da razmišlja ovako: “Ma jebeš te (navodne) države bivše SFRJ i njihove predsednike i predsednice i ko će ih sve popamtiti kada su svi ista govna!”

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.