Ljubav na televizijski način: Darko Savić zaprosio koleginicu u TV dnevniku

voditelj
Na ekranu se pojavila moja koleginica Željka Dragičević koja je kao vest dana najavila prosidbu. Sve je to bilo ranije snimljeno, a izrežirano da počne u pola osam

Ne samo što je obavio profesionalni transfer i prešao iz jedne u drugu TV kuću,Darko Savić, šarmantno TV lice iz Banjaluke, uskoro će svoj momački zameniti sa statusom mladoženje.

Svoju buduću izabranicu i koleginicu Marijanu Elez, urednicu i voditeljku Elta televizije iz Banjaluke, Darko je zaprosio na orginalan i njihovoj profesiji blizak način. Preko TV Dnevnika. Naravno, u internoj varijanti.

“Bili smo na večeri povodom filmskog festivala Kratkofil”, priča kroz osmeh Darko.

“Marijana nije znala za ranije pripremljenu režiju. Kada smo poručili piće ja sam nakratko izašao, a ona ostala sama za stolom baš u trenutku kada se na TV pored stola zavrtela špica Dnevnika na RT RS. I onda je Marijana ostala u šoku.

“Na ekranu se pojavila moja koleginica Željka Dragičević koja je kao vest dana najavila prosidbu. Sve je to bilo ranije snimljeno, a izrežirano da počne u pola osam. Ona se, naravno, silno iznenadila, a ja sam se onda pojavio sa prstenom. I, posle blage neverice, pristala je”, ispričao je Darko.

(Novosti)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ljubav na televizijski način: Darko Savić zaprosio koleginicu u TV dnevniku"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.