LJUT: Karl Bilt se iznervirao zbog bilborda u Beogradu!

Ljut

Karl Bilt, bivši šef diplomatije Švedske, učestvovao je juče na konferenciji „Zajednička spoljna i bezbedonosna politika EU i pristupanje Srbije“ u Beogradu, a tom prilikom je pobesneo zbog jedne stvari koju je video u našem glavnom gradu.

Naime, Karl Bilt je jedan od ekstremnih rusofoba iz zapadne političke elite i oštar je „kritičar“ Putina, a poznat je po tome što je ocenio da je „pravoslavlje najveća opasnost po svet“. Inače, postavljen je pre neki dan za jednog od članova Međunarodne savetničke grupe Petra Porošenka.

U ovoj grupi je on zajedno sa Džon Mekkejnom, Mihailom Sakašvilijem i još nekolicinom ljudi poznatih po svom negativnom stavu prema Rusiji.

On je prilikom svog boravka u Beogradu prenosio konstantno utiske preko svog Tviter profila, a jedna stvar ga je posebno iznervirala. Verovali ili ne – to je bilbord kompanije Gazprom, odnosno, Naftne industrije Srbije.

Na ovom bilbordu su povezane dve zastave – ruska i srpska, a Karl Bilta, kao i svakog rusofoba, to je „izbacilo iz takta“ i toliko iznerviralo da je odmah sve fotografisao i okačio na svoj Tviter profil.

[adsenseyu1]

Bilt je napisao i negativan komentar uz fotografiju bilborda govoreći da ovim bilbordom „Rusija pokušava da razdvoji EU i njene prijatelje“.

„Rusija je aktivna na polju širenja svog uticaja na Balkanu. To je deo napora da razdvoje Evropsku Uniju i njene prijatelje.“ – napisao je Bilt na svom Tviter profilu.

Mnogi će reći da je smešno, ali je živa istina.

Pogledajte:

Tviter

(pravda)

[adsenseyu1]

5 komentara na "LJUT: Karl Bilt se iznervirao zbog bilborda u Beogradu!"

  1. rodoljub zaharijevic | 14. маја 2015. u 15:17 | Одговори

    kakva diskusija,ovom smradu treba objasniti neke stvari a onda pustiti vodu,zna se sta se desava kada se pusti voda.

  2. BOLESNI IDIOTE. DOBRO POGLEDAJ STA PISE, MI OVO POSTAVLJAMO IZ LJUBAVI PREMA PRIJATELJIMA I NARODU KOJI NIKAD NIJE BIO FASISTICKI, A VI FIREROVE ULIZICE NEMOJTE DOLAZITI U MOJU DRZAVU LAZU VAS OVI NA VLASTI DA VAS NAROD VOLI.

  3. Post je trebao da okači na Kurtzca Sebastijana, kolegu iz amero-fašističke EU!

  4. Recite mu , da se napuši Rusima i Srbima !

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.