Miloš TEODOSIĆ kupio zemlju na DIVČIBARAMA, evo šta pravi!

Magija

foto: Reuters

Četiri objekta kampa „Breza“ na Divčibarama, kao i oko 2,2 hektara zemljišta, biće prodati našem proslavljenom košarkašu Valjevcu Milošu Teodosiću za nepunih 209.000 evra.

Gradsko veće je na sednici koja je bila zatvorena za javnost donelo odluku o prodaji kampa „Breza“ beogradskom preduzeću „Sport agent“.

Pročitajte još i ovo:

Pamet u glavu: Sjajna poruka kapitena Miloša TEODOSIĆA upućena Nikoli JOKIĆU

Osim šture informacije da će kamp „Breza“ biti prodat za 208.500 evra preduzeću koje je u vlasništvu Teodosića, druge pojedinosti se ne navode u saopštenju za javnost Odseka za informisanje Grada Valjeva.

[adsenseyu5]

Odluku o prodaji kampa na Divčibarama trebalo bi da potvrde odbornici lokalnog parlamenta na sednici Skupštine grada, koja će biti održana idućeg utorka.

Planina

foto-ilustracija: skandalozno.rs

Ranije je najavljeno da se kamp “Breza” prodaje za potrebe izgradnje sportskog kompleksa sa pratećim objektima, te da novi vlasnik ima rok od tri godine da izgradi ovaj sportski kompleks.

[adsenseyu1]

U okviru njega trebalo bi da bude podignut hotel sa najmanje 80 soba, bazen, fitnes centar, zatim zatvorena sportska sala i otvoreni sportski tereni.

Kako nam je potvrdio zamenik gradonačelnika Valjeva Dragan Jeremić, slavni košarkaš Miloš Teodosić namerava da na Divčibarama izgradi košarkaški kamp, poput onog koji već ima na Srebrnom jezeru.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Miloš TEODOSIĆ kupio zemlju na DIVČIBARAMA, evo šta pravi!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.