Obračun u Beogradu: Prijatelj Darka Šarića izrešetan sa 25 metaka!

Ilustracija

Goran Radoman (37) sa Cetinja ubijen je oko ponoći, u noći između četvrtka i petka, u podzemnoj garaži zgrade na Novom Beogradu.

Zasad nepoznati napadač sačekao je Radomana, koji se vraćao u stan, ispalio ka njemu nekoliko hitaca iz automatskog oružja, a potom mu pucao u glavu.

Koristio prigušivač

Motivi ovog zločina zasad nisu utvrđeni, a Radoman je navodno bio blizak prijatelj sa Darkom Šarićem i Draganom Dudićem Fricom, koji je nakon sastanka sa zvaničnicima MUP na Jelovoj gori ubijen u Kotoru u maju 2010. Dudić je, kako su prenosili mediji, bio desna ruka Darka Šarića, kojem se sudi zbog šverca droge i pranja para.

[adsenseyu4]

– Radoman se s porodicom preselio u Beograd. Preksinoć se dovezao BMW-om i parkirao automobil u garaži. Kad je otvorio vrata kako bi krenuo ka svom stanu, napadač je na njega osuo paljbu iz „kalašnjikova“ ili „škorpiona“. Ispalio je nekoliko hitaca u Radomana, koji je pogođen u grudi, a potom ga overio hicem u glavu. Na mestu pucnjave pronađeno je 25 čaura od metaka. Ubica je najverovatnije koristio prigušivač jer niko od stanara nije čuo pucnjavu – kaže izvor Kurira iz istrage.

Ubijenog Radomana pronašao je komšija, koji je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć.

– U šoku smo! Celu noć je ovde bila policija. Nismo poznavali tog čoveka. On je živeo u penthausu, a u tom stanu su se često menjali stanari. Kad god smo zvonili na njihov interfon, niko nam nije otvarao. Za tog čoveka sam čula samo preko posrednika – ispričala je predsednica kućnog saveta.

Policija pretpostavlja da je napadač ušao u podzemnu garažu na drugom ulazu u zgradu.

– Cela zgrada je obezbeđena video-nadzorom, kao i garaža i lift. Sumnjamo da je ubica ušao kroz drugi ulaz, onesposobio jednu od kamera i čekao Radomana da otvori vrata koja vode do lifta. Napadač je najverovatnije imao i saučesnika, koji mu je dojavio kada se Radoman dovezao u garažu – kaže naš sagovornik.

[adsenseyu4]

Nije kriminalac već pomorac

Policija je uzela snimke video-nadzora, ali zasad nije utvrđeno da li su kamere snimile napadača i ubistvo.Goran Radoman rodom je s Cetinja, odakle se pre tri meseca sa suprugom i decom doselio u Beograd. Njegova žena je, kako saznajemo, nakon zločina rekla da ne zna ko bi ubio njenog muža i zbog čega.Ispričala je da on nije bio kriminalac, već pomorac – kaže izvor Kurira.

(Kurir)

Budite prvi sa komentarom na članku "Obračun u Beogradu: Prijatelj Darka Šarića izrešetan sa 25 metaka!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.