OD DANAS: Građani mogu da prijave zloupotrebu INTERNETA i ugrožavanje bezbednosti dece na internetu na OVAJ broj telefona

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Nacionalni kontakt centar za bezbednost dece na internetu počeo je sa radom, a građani od danas mogu da prijave zloupotrebu interneta i ugrožavanje bezbednosti dece na internetu na broj telefona 198-33.

Građani mogu da prijave zloupotrebu interneta i ugrožavanje bezbednosti dece na internetu na broj telefona 198–33, slanjem mejla na adresu [email protected] ili putem elektronske prijave na portalu www.pametnoibezbedno.gov.rs.

[adsenseyu5]

Nacionalni kontakt centar za bezbednost dece na internetu, pokrenulo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, na osnovu Uredbe o zaštiti i bezbednosti dece prilikom korišćenja novih tehnologija.

U radu centra uključeni su i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kao i Republičko javno tužilaštvo.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "OD DANAS: Građani mogu da prijave zloupotrebu INTERNETA i ugrožavanje bezbednosti dece na internetu na OVAJ broj telefona"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.