Odbili da igraju protiv Kosova: Oterani Tumbaković, Ivanić i Stojković – za njih više nema mesta u reprezentaciji Crne Gore

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević nezadovoljan je što dvojac iz Crvene zvezde ne želi da igra protv takozvanog Kosova.

Savićeviću je “prekipelo” što fudbaleri Crvene zvezde Mirko Ivanić i Filip Stojković, ali i selektor Ljubiša Tumbaković, nisu odoleli pritiscima da ne igraju za reprezentaciju Crne Gore protiv takozvanog Kosova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine u Podgorici.

Ivanić i Stojković su prethodnih dana bili pod velikim pritiskom iz Srbije, a najviše od navijačke frakcije kluba kojem pripadaju, da nipošto ne igraju protiv Kosova, jer bi to značilo i da priznaju nezavisnost južne srpske pokrajine.

Predsednik FS Crne Gore je odlučio da svoj trojici otkaže saradnju i Tumbaković više nije selektor reprezentacije Crne Gore.

(Skandalozno.rs, Izvor: espreso.rs)

1 komentar na "Odbili da igraju protiv Kosova: Oterani Tumbaković, Ivanić i Stojković – za njih više nema mesta u reprezentaciji Crne Gore"

  1. То је лични став правог и поштеог Србина, притисци су ричам ти причу…

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.