Oni besplatno ustupaju kuću sa velikom baštom, uz samo dva uslova!

Ilustracija

Kuća iz bajke ponuđena je besplatno, ali su vlasnici postavili dva uslova budućim stanarima.

„Ustupamo kuću sa velikom baštom koja se nalazi u centralnim ulicama sela Jaša Tomić. Kuća je renovirana i ima kupatilo, kuhinju, dve spavaće sobe. Između spavaće sobe i kuhinje, nalazi se velika peć na drva.

Kompletno je opremljena svim potrebnim pokućstvom, ali nema telefon i TV. Kuća ima sopstveni bunar na 100 m dubine i priključena je na električnu mrežu“, rekli su iz domaćinstva.

Kako su dodali vlasnici kuće, od zainteresovanih se očekuje da sami plaćaju troškove struje, obrađuju baštu ispred kuće i da prinos s njima dele na pola.

„Mi u bašti godinama gajimo organske proizvode, uglavnom od sopstvenog semena pa očekujemo da stanari neguju zemlju i da je ne prskaju hemijom. Ove godine, obavićemo prolećnu pripremu za sejanje sami, kao i prvu setvu.

Pored ove kuće sa baštom imamo još jednu kuću u blizini u kojoj gajimo stoku: krave, mangulice, ovce, podunavske guske, patke, koke.

Ukoliko postoji interesovanje i za tako nešto, možemo da se dogovorimo“, napisali su i dodali da u blizini protiče reka Tamiš koja je plovna, idealna za pecaroše i letnje kupače.

(Kurir, foto: Pixabay)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Oni besplatno ustupaju kuću sa velikom baštom, uz samo dva uslova!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.