Ova žena godinama živi u starom bunkeru JNA – VIDEO

Život u bunkeru

foto: Youtube/Printscreen

Samo par stotina metara od puta, u bunkeru godinama živi Nada Koprivica.

Oni Romanijci koji je i vide kažu da malo s kim želi da komunicira. I novinari su bili zaintrigirani, pa su je zvali i čekali ispred bunkera, ali uzalud. U bunker nisu ušli, jer im to nisu preporučili šumari.

Zašto se Nada Koprivica odlučila na ovakav život u bunkeru, ipak će ostati na nagađanjima.

[adsenseyu5]

A, oni koji i vide Nadu, s vremena na vreme, pričaju da se posvađala sa roditeljima, jer joj nisu dali da u kuću unese psa, pa je sad sa njim i njegovim mladuncima u vojnom bunkeru. Drugi kažu da to nije istina, da je žena samotnjak koji voli prirodu, a ne civilizaciju.

foto: YouTube printscreen

“Viđam je često, ona tu boravi, pet-šest godina, živi u ovom bunkeru od JNA, tu stanuje, kako se hrani, šta radi, ja stvarno ne znam, vidim je često bere šumske jagode, to je to. – Je li komunikativna? – Pa, onako, šta ja znam, više je asocijativna, kad primeti ljude, ona se skloni, beži u šumu i tako”, rekao je šumar Bojan Abazović.

[adsenseyu1]

“Svaki dan prolazim tuda i viđamo se, dobar dan, dobar dan i ništa drugo. Kažu da ima muža i ćerku i da je ona fakultetski obrazovana, e sad šta je bilo, kako je bilo i što je tu došla da živi sama, ne znam”, rekao je Risto Valjarević.

foto: YouTube printscreen

Radomir Antonić mogao bi da se nazove njenim prvim komšijom. Kaže da je miroljubiva i da se na nju već navikao. I dalje ga čudi da je odlučila da živi u zemlji.

“Čudno jeste, čudno, ali niko tu ne obraća pažnju puno, ona je stalno tu. Dolazila je pre godinu, dve dana, nosila vode, sad u poslednje vreme ne dolazi, ne nosi”, rekao je Radomir Antonić.

Pričaju Romanijci da je viđaju sa kesama hrane. Nagađaju da ima i neku penzijicu. Baš to ih i čudi da i pored primanja živi u bunkeru i to na debelim romanijskim minusima.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/ATV)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ova žena godinama živi u starom bunkeru JNA – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.