Ovaj VIDEO je ŠOKIRAO HRVATSKU: Šta se dešava kada starija gospođa pređe ulicu na crveno!

Hapšenje

Policajac iz Hrvatske uhapsio je stariju gospođu koja je u Osijeku prešla ulicu kada je na semaforu bilo crveno zbog toga što nije htela da stane kada je to tražio od nje. On ju je oborio na zemlji u stavio joj lisice, zabeleživši sve svojom kamerom.

Pošto nakon prelaska ulice na crveno nije htela da se odazove policajcu koji ju je pitao da li je svesna da je napravila prekršaj, policajac je odlučio da uključi kameru i snimi postupak hapšenja.

Na snimku se vidi da se blago opirala hapšenju, nakon čega ju je gurnuo na zemlju i stavio joj lisice.

Nedugo zatim došle su njegove kolege i pomogle mu da je smesti u policijski automobil.

[adsenseyu1]

– Sestra je videla da je žena prešla preko zebre dok je bilo crveno svetlo na semaforu. Za ženom je odmah došao policajac od nekih 130 kilograma i pitao je da li zna šta je učinila. Žena je nešto odgovorila i krenula dalje, ali policajac ju je sustigao, svom težinom se bacio na nju, srušio je na beton u haustoru i vezao lisicama.

Kolegice i ja izišle smo iz poslovnog objekta i sve videle. Žena je zapomagala “Upomoć ljudi. Pomozite mi!”. Skupilo se mnogo ljudi i svi smo govorili policajcu da pusti tu jadnu ženu koja mu jedva dođe do lakta – rekla je radnica iz obližnjeg objekta.

Pogledajte kako je izgledalo hapšenje:

https://www.youtube.com/watch?v=3ayLqn90QOQ

(alo!)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ovaj VIDEO je ŠOKIRAO HRVATSKU: Šta se dešava kada starija gospođa pređe ulicu na crveno!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.