Ovo je Čedomir Đurić (66) koji je priznao da je ubio Draganu Ćirić (18)! – VIDEO

Ubica

Čedomir Đurić (66) iz Zaječara, priznao je danas na saslušanju da je ubio Draganu Ćirić (18), učenicu četvrtog razreda Srednje ekonomske škole u Zaječaru.

Kako je saopštila policija devojci se svaki trag izgubio pre dva dana, a njeno beživotno telo pronađeno je danas nedaleko od sela Salaš. Iako je Đurić u početku negirao zločin, u njegovim kolima pronađeni su tragovi kose, a DNK analizom je utvrđeno da je to kosa ubijene devojke.

“Policija je operativnim radom zaključila da se njih dvoje poznaju od ranije, a kobnog dana osumnjičeni se ponudio da je poveze kući”, saopštila je policija.

Istraga je kako Kurir saznaje pokazala da je osumnjičeni na dan nestanka svojim vozilom došao po nju i zajedno su se odvezli u nepoznatom pravcu.  Dok su sedeli u vozilu između njih je navodno došlo do svađe jer je devojka želela da ga ostavi, što se njemu nije dopalo, pa je došlo do svađe i tuče u kolima.

Foto: Pritnscreen TV BestFoto: Printscreen TV Best

– Dok su sedeli u vozilu oni su se posvađali, a D.Ć. mu je razbila mobilni telefon, što je njega iznerviralo pa je krenuo da je brutalno udara. Kada ju je pretukao na smrt, on se kolima odvezao do šume u okolini Negotina gde je telo nerećene devojke umotao u džak, vezao i bacio u obližnje jezero, a zatim otišao, ispričao je izvor Kurira.

Ekipa TV Besta je nedavno napravila reportažu o njemu, razgovarajući o njegovim jorgovanima, koji su procvetali u oktobru.

(Skandalozno.rs, Kurir)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ovo je Čedomir Đurić (66) koji je priznao da je ubio Draganu Ćirić (18)! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.