Počela NAGRADNA IGRA: Građani poslali ogroman broj pošiljki sa RAČUNIMA!

Ilustracija

foto: YouTube

Građani su juče u poštama širom Srbije podigli 395.000 koverata za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi”, dok su istovremeno poslali 31.900 pošiljku s računima, saopštile su Pošte Srbije.

Kako navode, osim 700.000 koverata, koliko je do sada odštampano, u toku je distribucija i dodatnih 500.000 koverata, tako da će svi koji žele moći da pošalju fiskalne račune ili slipove koje su sakupili.

Pošta Srbije apeluje na građane da ne uzimaju više koverti nego što im je potrebno, jer su one, objašnjavaju, namenjene isključivo ovoj akciji i ne mogu se upotrebiti za slanje bilo koje druge pošiljke.

[adsenseyu5]

U saopštenju se podseća da su koverte u kojima se šalju fiskalni računi ili slipovi za nagradnu igru besplatne i da se ne plaća poštarina za njihovo slanje.

Nagradna igra “Uzmi račun i pobedi”, čiji je cilj motivisanje građana da se uključe u borbu protiv sive ekonomije i podigne poreski moral počela je zvanično juče, tako što građani šalju koverte sa najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova izdatih u 2017. i na kojima su iznosi iznad 100 dinara.

Na kovertama za nagradnu igru naznačena je adresa na koju se šalju, a građani samo treba da napišu svoje podatke – ime i prezime, adresu, poštanski broj ili adresni kod, kao i kontakt telefon radi lakše komuunikacije ukoliko pošiljalac bude izvučen.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Počela NAGRADNA IGRA: Građani poslali ogroman broj pošiljki sa RAČUNIMA!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.