Pod zaštitom PUTINA: Emira KUSTURICU čuvaju ruske službe bezbednosti!

Ilustracija

foto: Medija centar Beograd

Najveću brigu za bezbednost reditelja Emira Kusturice vodi Rusija.

Naime proslavljenog srpskog filmskog režisera, već izvesno vreme prate i o njegovoj bezbednosti brinu ruske službe bezbednosti, Spoljna obaveštajne službe Rusije ali i pripadnici FSB – (Federalne službe bezbednosti), saznaje Pravda iz ruskih izvora.

[adsenseyu5]

Mesto gde provodi najviše vremena Mećavnik, odnosno Drvengrad na Mokroj Gori ali dobrim delom i Andrićgrad u Republici Srpskoj pokriveni su i satelitskim nadzorom uvek kad se Kusturica nalazi u njima ali i na putu ka njima.

Ruska bezbednosna briga za Kusturicu pojačana je nakon što je on dobio Orden prijateljstva od predsednika Rusije Putina.

Miroslav Lazanski tvrdi da je dovođenje Kusturice u vezu sa atentatom koji se dogodio u Sopotu, iako to nije umalo veze sa njim, označavanje njega kao mete.

Kusturica je neko ko zastupa Srbe i naše interese i zbog toga je meta broj 1 za džihadiste i sve koji su protiv Srba. Povezivanje njega sa atentatom u Sopotu i tvrdnje da je njegov život bio ugrožen je označavanja njega kao mete – objašnjava Lazanski.

[adsenseyu1]

Lazanski tvrdi i potvrđuje da je Kusturica pod zaštitom ruskih službi.

– Ruske službe štite Kusturicu i prate njegovo kretanje. Ko bi hteo da ugrozi Kusturicu ušao bi u sukob sa ruskim specijalnim službama, a znamo kolko su one efikasne.

Svi se sećamo onog koji je popio polonijum u Londonu – kaze Lazanski.

(Skandalozno.rs, Izvor: Pravda)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Pod zaštitom PUTINA: Emira KUSTURICU čuvaju ruske službe bezbednosti!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.