Pogledajte kako su članovi “Beogradskog sindikata” odgovorili premijeru Vučiću – VIDEO

Odgovor

Printskrin: Facebook/БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ/Uranak festival

Novi spot i pesma momaka iz “Beogradskog sindikata“, simboličnog naziva “Sistem te laže”, za manje od 24 časa pregledan je 760.000 puta na Jutjubu, a uspeo je da izazove i reakciju premijera Aleksandra Vučića na društvenim mrežama.

Ognjen Janković, jedan od članova grupe “Beogradski sindikat”, za Telegraf je prokomentarisao reakciju Aleksandra Vučića i odgovorio na nekoliko intrigantnih pitanja koje nameće tematika spota, kao i same pesme.

[adsenseyu1]

– Nema tu šta da se komentariše. Svaki političar će tako odreagovati… To su sve komentari u smislu tapšanja po ramenu, kao, sve je u redu i idemo dalje. Niko normalan na toj funkciji neće drugačije odreagovati i ništa se neće promeniti… – rekao je Ognjen.

Printskrin: Youtube/Београдски синдикат

Printskrin: Youtube/Београдски синдикат

Podsetimo, ovo je premijer Vučić napisao na Tviteru:

 

Na pitanje da li su očekivali da će spot i pesma “Sistem te laže” napraviti totalni haos na internetu i društvenim mrežama, te biti pregledan na Jutjubu više od 760.000 puta za nepuna 24 časa, Ognjen kaže:

– Mi ne živimo od svoje muzike. Nikad nismo živeli od svoje muzike. Postojimo 17 godina i burna reakcija u burna vremena je normalna stvar. Uvek kad neko javno iznese svoje mišljenje, reakcija je takva… Mogu ja da pevam u pesmi šta hoću, ali ništa se neće promeniti.

[adsenseyu1]

Ukoliko do sada niste, poslušajte i pogledajte o čemu se radi u najnovijoj pesmi “Beogradskog sindikata”:

(telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Pogledajte kako su članovi “Beogradskog sindikata” odgovorili premijeru Vučiću – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.