“Poludeli”: Hrvate najavili kao Srbe na Svetskom prvenstvu – VIDEO

Skandal

Printskrin: YouTube/Sport Klub

Na meču Hrvatska – Portugalija na Svetskom prvenstvu u Španiji, viđena je greška spikera, koji je pred intoniranje himne najavio reprezentaciju Srbije umesto naših suseda.

– A sada je vreme za himnu Srbije. Ovog momenta, himna Srbije – poručio je spiker, nakon čega je usledio muk, a ubrzo i žamor u dvorani pred meč Hrvatske i Portugalije na Svetskom prvenstvu za mlade rukometaše, koje se održava u Španiji.

On je čak dva puta umesto Hrvatske najavio Srbiju, a kada je posle reakcije trenera sa klupe, koji je gledao u njegovom pravcu i gestikulirao rukama da je došlo do greške.

I neki hrvatski rukometaši su u neverici spustili ruku sa grudi, da bi ubrzo nastao i žamor u hali, posle čega je spiker shvatio da je došlo do greške. Izvinio se, a zatim je došlo do intoniranja “Lijepe naše“, posle čega je i komentator prenosa izneo teške reči prema organizatorima.

– Koliko je propusta na Svetskom prvenstvu, rekao bih amaterizma na svetskom prvenstvu u Španiji, od svakodnevnih loših statistika, rezultata, pa do najvećeg gafa, kada je pre nekoliko trenutaka službeni spiker najavio pre puštanja himne Lijepe naše, reprezentaciju Srbije. Dva puta se izvinio, međutim, nije zvučalo dobro, lepo i profesionalno.

Mislim da bi i Svetska rukometna federacija morala da poradi na tome – poručio je komentator meča.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "“Poludeli”: Hrvate najavili kao Srbe na Svetskom prvenstvu – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.