Poruka ovog HRVATA je uzdrmala BALKAN: Navijajmo za SRBE, neka rasture te AMERE!

Magija

foto: Reuters

Uoči finala Olimpijskog turnira u košarci u kome se od 20.45 sastaju Srbija i SAD podrška izabranicima Aleksandra Đorđevića stigla je i iz Hrvatske.

Rivalstvo navijača Srbije i Hrvatske poslednjih decenija ne odiše pozitivnim stvarima, ali ima onih koji nisu opterećeni prošlošću i dnevno-političkim odnosima.

[adsenseyu1]

Naprotiv, ima i onih Hrvata koji će večeras biti uz “Orlove”. Jedan od njih je objavio poruku koja je oduševila region, uz objašnjenje zašto njegovi sunarodnici treba da navijaju za Srbiju.

“Svako tko ima ikakve veze sa sportom uopšteno, pogotovo s košarkom i ko shvata odnose u košarci, svako ko ima imalo osećaja za pravdu (sportsku) i svako ko ima snage da se izdigne iznad svakodnevnih političkih sranja i nacionalističkih trovanja, ovaj put na našoj hrvatskoj strani, navijaće danas za Srbiju… Siguran sam da svi naši košarkaški velikani, uključujući pokojnog Dražena (Petrović) i Krešu (Krešimir Ćosić), danas navijaju za Srbiju. Treba imati muda i najvećem suparniku priznati da je trenutno bolji i navijati za njega. Pun mi je ku*ac ovih fejk drim timova, samo je jedan to ime mogao da nosi. Ajmo braćo Hrvati, ne budimo pizde, večeras ne igra ni Vučić, ni Šešelj, ni Dačić, nego njihovi vrhunski sportisti, vredni momci kao i naši, i neka poderu te ku*čeve Amere kad mi već nismo dobili tu priliku”, napisao je on.

[adsenseyu1]

Navijač, Foto: Printskrin
foto: Printskrin
(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir sport)

2 komentara na "Poruka ovog HRVATA je uzdrmala BALKAN: Navijajmo za SRBE, neka rasture te AMERE!"

  1. SVAKA CAST MOMCE

  2. Još da ste napisali i njegovo IME – povjerovao bih vam!!!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.