Poznata srpska glumica pala sa scene i teško se povredila

Intervju

Radmila Tomović – foto: Printskrin Youtube/RTS

Predstava “Homo Faber” srpskog pozorišta “Atelje 212” u režiji Ane Tomović koja je noćas igrana u okviru Barskog ljetopisa u Domu kulture Bar prekinuta je nakon što je glumica Radmila Tomović pred kraj predstave pala sa scene, prenosi jedro.bar.

Navodi se da je scena je bila u polumraku kada se nesrećni slučaj dogodio i da su ostali akteri na bini bili “skamenjeni“, pa je par minuta publika mislila da je to deo predstave.

Kako navodi crnogorski sajt, očigledno su tome doprineli glumci koji su bili šokirani u tim trenucima, pa je jauk povređene tek nakon par minuta shvaćen kao pravi nesrećni slučaj, a ne deo predstave.

Navodi se da je Hitna pomoć ubrzo stigla, imobilizovala povređenu i prevezla je u medicinsku ustanovu radi pružanja pomoći.

Direktor Opšte bolnice Bar Dragosav Tomanović rekao je “Vijestima” da je Tomović zadobila prelom zadnjeg pršljena.

– Tomović je stabilno, u toku dana ćemo je transportovati do aerodroma Golubovci, a u Beogradu će nastaviti oporavak – kazao je jutros doktor Tomanović.

Navodi se da je do nesreće došlo u momentu kada je predstava već zašla u finalnu trećinu. U tom trenutku svetla su bila usmerena samo na sredinu pozornice gde je sedeo glavni protagonista Svetozar Cvetković, dok je obod bine bio u potpunom mraku.

Glumici je nakon pada odmah pritrčalo nekoliko barskih lekara koji su bili u publici, a predstava je prekinuta.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "Poznata srpska glumica pala sa scene i teško se povredila"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.