Premijer Vučić: Ne znam šta Filip David ima da se ograđuje od prisustva predsednika Nikolića

Odgovor premijera

foto: Tanjug

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je predsednik Tomislav Nikolić tačno odgovorio na to što se pisac Filip David ogradio od predsednikovog prisustva na svečanosti povodom proslave dana osnivanja Narodne biblioteke Srbije.

“Ne znam šta ima on da se ograđuje. To je njegova stvar, imao bih ja tu pitanja, ali mislim da je predsednik odgovorio tačno”, rekao je Vučić novinarima u Rumi gde je otvorio francusku kompaniju “Hačinson” za proizvodnju rashladne opreme za automobile.

Ovogodišnji dobitnik nagrade za Najbolju knjigu u mreži javnih biblioteka u Srbiji Filip David juče se u Narodnoj biblioteci ogradio od prisustva predsednika Srbije Tomislava Nikolića rekavši da nikada nije podržavao njegovu politiku.

“Moram da se ogradim od prisustva Tomislava Nikolića. Poštujući instituciju predsednika, ja od 90-ih ne podržavam njegovu politiku”, rekao je David u obraćanju prisutnima na proslavi Dana Narodne biblioteke Srbije.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić kratko je prokomentarisao za televiziju N1 da za takav postupak Filipa David “nije bila potrebna ni hrabrost, ni vaspitanje”.

(Beta)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Premijer Vučić: Ne znam šta Filip David ima da se ograđuje od prisustva predsednika Nikolića"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.