Premijer VUČIĆ: Visoki funkcioner Uprave kriminalističke policije odavao podatke STRANIM SLUŽBAMA

Odgovor premijera

foto: Tanjug

Visoki funkcioner Uprave kriminalističke policije odavao je operativne podatke stranim službama i protiv njega se vodi postupak, izjavio je večeras premijer Aleksandar Vučić.

– Upravo se vodi postupak, što znači da imamo svu istinu, pitanje je samo da li će tužilac da proceni da je predmet pritvorski ili ne.

Ali, ne mislim da je pritvor važan, već okončanje postupka – rekao je Vučić na vanrednoj sednici Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, na kojoj je razmotren i pojačan rad stranih obaveštajnih službi u Srbiji.

[adsenseyu5]

Premijer je u obraćanju javnosti istakao da je država zadovoljna rezultatima borbe protiv kriminala i korupcije u poslednja tri meseca i dodao da će država do kraja godine nekoliko puta žestoko udariti po kriminalcima.

– Zadovoljni smo rezultatima, to možete da vidite na ulici.

Kad vam cena droge na ulici raste, to znači da su kriminalci pod pritiskom, kad vam cena opada znači da mogu neometano da deluju ili da imaju svoje različite vidove dogovora sa našim bezbednosnim strukturama- rekao je Vučić.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Premijer VUČIĆ: Visoki funkcioner Uprave kriminalističke policije odavao podatke STRANIM SLUŽBAMA"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.