PRODALI IM KUĆU: Porodicu iz Niša izbacuju na ulicu zbog duga za struju! – VIDEO

kuca

Porodica Panajotov ostala je bez kuće – prodata je na javnoj aukciji za 7.000 evra, zbog duga za struju od 700.000 dinara.

Od jutros privatni izvršitelji popisuju celokupnu imovinu, advokat porodice tvrdi da je porodica nije ni obaveštena da se kuća uopšte prodavala, a komšije i meštani telima blokiraju odvoz nameštaja.

U dva kamiona stao je ceo život porodice Panajotov iz Pasi poljane kod Niša. Nakon što nije ispoštovan reprogram duga za struju, niška distribucija slučaj je predala privatnim izvršiteljima, koji od jutros iseljavaju tročlanu porodicu iz kuće.

[adsenseyu4]

Kuća je na drugoj licitaciji prodata novom vlasniku za oko 7.000 evra. Advokat porodice tvrdi da je bilo nepravilnosti u procesu izvršenja.

Foto: Printscreen youtubeFoto: Printscreen youtube

Ja sam se obratio izvršitelju sa zahtevom da te nepravilnosti otkloni. Porodica nije blagovremeno i na odgovarajući način obaveštavana da se vodi izvršni postupak, izvršitelj ih nije obavestio da je procenio vrednost nepokretnosti, kao ni da će kuća biti prodata u postupku javne prodaje – objašnjava advokat Zoran Mitić.

Kako kažu komšije, ugovor reprograma duga za struju od 700.000 dinara potpisala je pokojna supruga sada već bivšeg vlasnika, a da on za to nije ni znao. Od distribucije je dobio obaveštenje da se ugovor raskida, jer se nisu uplaćivale rate, i da je slučaj predat izvršiteljima.

Okupljeni ispred kuće ne dozvoljavaju da se stvari odvezu, jer je, kako kažu, porodicu Panajotov zadesila nepravda. Izvršitelji bez reči rade svoj posao.

Foto: Printscreen youtubeFoto: Printscreen youtube

Ovo je nečuveno šta smo doživeli – kaže jedna od komšinica Panajotovih.

Kuća porodice Panajotov u Krainskoj bez broja površine je 90 kvadrata, a komšije kažu da je prodata daleko ispod cene. Sada malo šta može da se uradi, dodaje advokat.

[adsenseyu1]

„Porodica će biti iseljena u postupku prinudnog izvršenja, izneće im stvari, isprazniće nepokretnost i predati ga novom vlasniku“.

(TV Zona plus)

2 komentara na "PRODALI IM KUĆU: Porodicu iz Niša izbacuju na ulicu zbog duga za struju! – VIDEO"

  1. Pa mogao bi Zivkovic vinogradar da pomogne, svojevremeno je pozivao Nislije da ne placaju struju i ostale komunalije

  2. meni nisu jasni neki ljudi, kako misle da zive a da nikom nista ne placaju, da voze automobile da imaju ajfone i dobru garderobu, pa ljudi mora da se plati struja, voda, komunalije i stan !!!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.