Sin Bate Živojinovića: Ocu je teško, nadamo se najboljem

Briga

foto: “Medija centar Beograd”

Velikan srpskog glumišta Velimir Bata Živojinović primljen je u sredu u jednu bolnicu u Beogradu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja. Bata se nažalost ne oseća najbolje.

Bati je u utorak uveče naglo pozlilo.

“Lekari se bore da u narednim danima njegovo zdravlje bude stabilno. Bata nije najbolje, otežano diše i parametri, za sada, ne pokazuju pozitivne rezultate. O Bati brine najbolji tim lekara, a supruga Lula ga svakodnevno posećuje”, kaže naš izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Batin sin Miljko za naš list komentariše očevo stanje.

“Bati je teško, nadamo se najboljem”, kaže Miljko.

Miljkova ćerka i Batina unuka Dina dodaje da neizmerno veruje u Batu.

“Ja verujem u svog deku. Razgovarali smo telefonom, teško diše, ali on je moj heroj i bori se uz osmeh i vedrinu. Čim završim poslovne obaveze u Parizu, vratiću se u Beograd kako bih mogla da budem uz Lulu i njega, jer su se oni ceo život brinuli o meni, a sad napokon mogu da im se zahvalim na pravi način: tako što ću se ja brinuti o njima”, kaže nam Dina i dodaje:

“Stanje je vrlo ozbiljno, ali ima vrhunsku negu i ovim putem se zahvaljujemo pre svega doktorki Ranki Todorović, doktoru Milanu Saviću kao i kompletnom medicinskom osoblju bolnice na izuzetnoj požrtvovanosti i posvećenosti. Prognoze su nezahvalne, ali verujemo da će Bata dobiti i ovu bitku!

Lula danonoćno bdi nad njim”, kaze Batina unuka.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(izvor: Alo)

Budite prvi sa komentarom na članku "Sin Bate Živojinovića: Ocu je teško, nadamo se najboljem"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.