Skandal u Beogradu: Policajac udario šamar mladiću zbog nepropisnog parkiranja! – VIDEO

Incident

Skandal čiji je glavni akter uniformisani “čuvar reda” dogodio se u Beogradu kada je saobraćajac ošamario mladića koji nije hteo da potpiše kaznu zbog nepropisnog parkiranja.

Redakciji “Blica” javio se Uroš Knežić, koji tvrdi da mu je pripadnik saobraćajne policije, koji patrolira sa radnicima “Parking servisa”, prekjuče lupio šamar jer nije hteo da potpiše prekršajnu kaznu zbog nepropisnog parkiranja. Incident se dogodio na raskrsnici Solunske i Dubrovačke ulice na Dorćolu, a skandalozna “intervencija” saobraćajca zabeležena je mobilnim telefonom.

– Zaustavio sam se kratko na raskrsnici. Bio sam naslonjen na branik kola kada je naišao pauk. Iz vozila je izašao policajac i zatražio mi dokumenta. Rekao je da će mi pisati kaznu zbog nepropisnog zaustavljanja. Ljubazno sam mu objasnio da sam se zaustavio nakratko i da se nisam pomerio od vozila, a potom sam ga zamolio da mi ne piše kaznu – ispričao je za “Blic” Knežić.

Uprkos molbama, policajac je mladiću uzeo dokumenta, a potom napisao kaznu uz objašnjenje koliko će novca morati da uplati.

[adsenseyu1]

– Kada je policajac napisao kaznu, pozvao me je držeći u ruci i dokumenta. Rekao sam da ne želim da potpišem kaznu i uzeo sam od njega samo dokumenta. Istog trenutka policajac mi je lupio šamar uz reči: „Šta se ti mangupiraš?!“ i zapretio mi je zvanjem interventne patrole policije – tvrdi Knežić, što se takođe vidi i na video-snimku koji je dostavljen našoj redakciji.

Vidno uznemiren zbog nasilja policajca, Knežić mu se obratio rečima da je šamaranje snimljeno telefonom.

– Tada je ušao u pauk vozilo i otišao. Od udarca mi je zapušeno uho, zbog čega sam odmah otišao u Hitnu pomoć na pregled – kazao je Knežić i dodao da će danas sa advokatom otići da podnese prijavu protiv policajca.

Iz MUP su za “Blic” nezvanično rekli da će pokrenuti postupak utvrđivanja činjeničnog stanja povodom ovog slučaja.

https://youtu.be/PCnyZjxyYGo

(blic)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Skandal u Beogradu: Policajac udario šamar mladiću zbog nepropisnog parkiranja! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.